Bilo jednom u Meksiku

lose

cemu sve ovo. sta im je trebao ovaj blam u zivotu. film je totalno besmislen

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Čovjek s gitarom i pištoljem

Sad kad smo imali prilike vidjet Sin City i svo Rodriguezovo majtorstvo,svi ga hvale,i govore kako je odličan i talentirani redatelj.No kad je u pitanju njegov prethodni film Bilo jednomu Mexicu,svi ste ga redom popljuvali.Šteta glumaca,šteta talenta itd.Ok slažem se stim da je on do sada snimio samo dvije trilogije(Mariachi i Spy Kids)te dva hororca The Faculty i Od Sumraka Do Zore.Te da bi mogao snimati nešto drugačije a ne stalno nastavke.Ali svim tim filmovima se dokazao kao sposoban,svestran i talentirani redatelj,koji se je izmeđuostalog sam probio do ovog mjesta gdje je danas(svi znamo sad već poznatu priču da je za snimanje El Mariachia skupio lovu tako što je darovao svoju krv,spermu i bio pokusni kunić za istraživanje nekakvih ljekova, to se zove ljubav prema filmu)i zbog toga ga ja poštujem.Vizualni stil mu je zbilja impresivan i odličan je u režiji akcijskih scena.A ujedno je i jedan od rijetkih redatelja koji je sposoban za malu lovu(največi buđet mu je imao upravo Sin City sa 45 mil.)napraviti vizualno imresivan i odličan film,i još pritom donjeti zaradu studijima.Osobno i nisam ljubitelj trilogije Spy Kids,ali nek mu bude,za djecu je ok.Kao i u večini filmova do sada i u ovom je koristio gotovo identičnu glumačku ekipu,Banderas,Danny Trejo ,Cheech Marin,izvukao je Mickeya Rourkea i oživio mu ponovno karijeru,Johnny Depp je odradio jednu izuzetno zabavnu rolu,a i njemu samom je bilo toliko zabavnona snimanju da je tražio Rodriguez da mu dadne još neku manju ulogu u filmu(svečenik u ispovjedaonici).Te naravno tu je i meni osobno najljepša glumica,zanosna Salma Hayek,koja mi je još iz Desperada se duboko urezala u pamćenje.On sam voli za nju reči da je ona njegova muza.A manju ulogu je ima i Willem Dafoe.Dakle Rodriguez je jedan veliki vizionar sposoban za sve(sam snima,sklada,producira) koji je napravio iznimno zabavan film,ok priča je malo zbrčkana,ali je zabavna,film prati ponovno odličan Soundtrack,iako ovog puta nema Tita & Tarantula.Mene je zabavi.

Ocjena recenzije: 2.83 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Depp, Banderas, Salma...

Ajme lijepih ljudi... I svi u istom filmu. I to je to. Jedina mi je fora scena bila s onom "trećom" rukom i činjenica da Depp ubije kuhara ako je jelo prefino. Hehehe. Priča je glupava i ne znam zašto se forsiraju nastavci. Sjetimo se samo Matrixa... Šteta, šteta. Prestanite s tim!

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

žao mi je glumaca

bnderas i salma zašto si to radite, a što se deepa tiče ZAŠTO ZAŠTO ZAŠTO???????

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Eh Rodriguez..

..toliko talenta, a tako ga bacati. Ili je to dokaz potrošenog talenta? Čovjek troši vrijeme na Mariachi i Spy kids (koja je genijalna, ali tri put je ipak previše) franšize umjesto da se primi nečeg novog i svježeg. Sve u ovom filmu već smo vidjeli. Antonio Banderas je jednako anemičan kao i u Desperadu, priča je jednako pulp i jedino je Johnny Depp unio tračak zanimljivosti. Nadajmo se da će najavljeni Sin city pokazati svu veličinu ovog svestranog režisera(scenarista, skladatelja, snimatelja, montažera:). I nadajmo se da nećemo vidjeti povratak slijepog FBI agenta u nekoj novoj inačici Mariachi sage.

Ocjena recenzije: 2.8 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Moglo je i bolje

Solidan završetak trilogije o El Mariachiu. Film pomalo ostavlja dojam kao da ga je Rodrigez na brzinu snimio. Ima dosta zabavnih akcijskih scena. A Johnny Depp je ponovno zasjenio sve ostale svojom odličnom glumom.

Ocjena recenzije: 2.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju