Luda vjenčanja

80-te su zakon! :-)

Pomislit ćete da se radi o još jednoj tipičnoj rom-com i niste daleko, ali ono što izvlači film od prosjeka je upravo radnja smještena u 80-te, sa svim pratećim detaljima, kao što su frizure, odjeća i posebno muzika, koja je savršeno pogođena za film. U zadnjim scenama gostuje čak i jedna stvarna zvijezda iz 80-ih Billy Idol, koji istina ne pjeva, već glumi samog sebe i pomaže Robbieju da dobije curu. Sandler i Barrymorica odlično raspoloženi, kao i ostatak ekipe. Najviše me nasmijao Steve Buscemi, koji ima malu, ali simpa ulogu. Gledati više puta!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

jedan od boljih!!

tesko da cete naci ijedan drugi film koji toliko plijeni paznju i zabavlja svojim glupostima! definitivno jedan od najboljih filmova ikada.... film koji mozete gledati bezbroj puta i svaki je put zabavan i sve bolji. bez greske, poseban dozivljaj u stilu 80tih, začinjen super muzikom koja podize atmosferu, posebno zbog konstatno ironicnog konteksta u koji se stavlja. ako niste obavezno pogledati, prije, za vrijeme i poslije vjencanja!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Oda osamdesetima

Riječ je o izvrsnoj i zabavnoj romantičnoj komediji s Adamom Sandlerom i Drew Barrymore. Zanimljivost filma je vrijeme radnje-1985.! Kao što i priliči, film je ispunjen odličnom glazbom iz osamdesetih, a posebno su dobre scene u kojima Adam Sandler izvodi te stare uspješnice. Također, svi su prikladno odjeveni i imaju odgovarajuće lude frizure čime su potpuno uklopljeni u osamdesete. U centru priče je Robbie, pjevač na vjenčanjima kojeg pred vjenčanje ostavi zaručnica, ostavljajući ga u potpunoj depresiji, no u oporavku mu pomaže druženje sa konobaricom Juliom koja planira svoje vjenčanje...Svemu tome dodajte spaljene sporedne likove... Neću više govoriti-svi u videoteke i posudite film! Odlična razbibriga za petak navečer ak ne idete van, a još bolje ako ste u društvu..

Ocjena recenzije: 4.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju