Izbrisana sjećanja

Zanimljivo

Film mi je fantastican... do samog kraja se bas nista ne kuži i zato mi je super-treba film gledati pazljivo jer ako se tako ne gleda mnogima nece biti dobar.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Mozak

ovako lik se budi u bolnici i pojma nema sta mu se desilo dok mu dolazi cudni doc.i postavlja mu pitanja da vidi koliko se sjeca jer lik ima "amneziju"on nezna ni koji je dan ni mjesec a misli da je godina 2000 a ovaj mu kaze da je 2002 i pita ga dali zna ime od svoje zene."zene" pa on ni nezna da ima zenu i uglavnom ime zene mu je ana i ceka ga vani on odlazi da je vidi i ono ona ga grli place i to ali on joj govori da nema pojma ni kako je zavrsio ondje ni tko je ona i ona izljece van uplakana on za njom ali nje vise nema nigdje i u tom trenutku dolazi druga zena po imenu ana njegova zena i grli ga on sav zbunjen tek sad pojma nema sta se zbiva.da negovorim vise pogledajte ga moja ocjena je 4

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

molto intrigantno

krenimo od omota dvd-a. po omotu i po opisu, film se ne čini baš nešto. međutim, kad stisnete start i film krene, ulazite u novu dimenziju. u trenucima krajnje zbunjujuće s obzirom da se glavni lik stalno vraća u prošlost, pa je malo u sadašnjosti, pa više ni on nezna di je, a sve se odvija u istim prostorima. zbunjujuće, intrigantno, zanimljivo, i opet zbunjujuće. fora! preporuka!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju