Američki psiho 2

Glupost

Amertički psiho je remek-djelo koje je na mene ostavilo snažan utisak.Ali to je film koji jednostavno ne može imati sequel, a pogotovo ne glup kao ovaj.Ja mislim da je ovo oskrvnuće originala i nije mi jasno tko je došao na ideju za nastavak originala. Tog čovjeka treba strijeljati.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

LOŠE

Vrhunski odglumljenom,orginalnom i napetom filmu Američki Psiho nije trebao ovaj nastavak.Postaje zbilja nejasno kako svi holivudski studiji odlične filmove unište nastavcima.Primjeri za takve loše nastavke su Rocky 4,5,6,Rambo 4,Hanibal Početak,Spy Kids 3 i naravno američki psiho 2,znam da sam puno toga zaboravio ali nemojte mi zamjeriti.Ukratko,Američki psiho 2 je na silu napravljeno djelo sa katastrofalnom muzikom koje ne preporučam da se gleda. ocjena filma 2

Ocjena recenzije: 1.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

neusporedivo

jednostavno neusporedivo sa prvim dijelom, filmu uopće ne stoji naziv PSIHO, prije mrak mrak mrak film.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

smece

film je katastrofa..ne samo da je jako jako los nego me je uspio i iznervirat,,nisam ni pogledala do kraja..katastrofa!

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

loše.....loše......

Nije u redu da se nakon tako dobrog filma (Američki Psiho)snimi takvo sranje (oprostite na izrazu) kao što je Američki Psiho 2! To nije Američki psiho! Ovaj film je katastrofa! Ne samo da je dosadan i loše, jako loše napravljen, on je i nepotreban! Potpuno uništava poruku originalnog filma Američki psiho!

Ocjena recenzije: 4.25 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Sramotno

Ovaj film nije dostojan svoga predhodnika. Originalni American Psycho je remek-djelo, a "ovo" jednostavno ne znam kako bih mogao nazvati... Zar se svaka dobra ideja mora upropastiti debilnim nastavcima? Izgleda da da.

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju