Sve za Helen

raising helen

O sadržaju filma neću pisati. Prva stvar koju moram napomenuti da bih film svrstala u kategoriju obiteljska drama/komedija. Ako ju gledam kao komediju, teško da bih mogla dati prolaznu ocjenu. Nego, Helen se našla u situaciji koja bi se mogla dogoditi svakome. Pitanje je samo koliko se dobro u takvoj situaciji možemo snaći. Helen je, čini se vrlo brzo promijenila svoje navike i prioritete zbog djece. Uglavnom, film je više nego solidan. Nije neka luda zabava, ali je čisto ugodan film za recimo nedjelju popodne. Ako vam dođe pod ruke - pogledajte, mislim da vam neće biti žao. Samo komentar za kraj - veeeliki plus je John Corbett (pastor Dan)

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

pa..

nista posebno ali gledljivo. Film ne nudi nista vise od nezahtjevne radnje koja se svodi na vrlo jednostavne medjuobiteljske odnose. Mada su obicno ovakve price prikazane sa vise pathosa i drame ovaj nas je film toga svega htio postedjeti. Posluzio je kao dokaz da se gotovo svaka tema moze promatrati na suptilan nacin a opet izvuci kakvu takvu poruku.

Ocjena recenzije: 4.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dobro.

Moram reći puno puta već viđena tema u raznim varijacijama. Ovog puta djecu poginulih roditelja preuzima baš sestra koja nema veze s odgojom djece i majčinstvom. Moram priznati da je Kate Hudson slatka u ulozi koju glumi te da je ovo pravi filmić za opuštanje.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Onako

Dosta predvidljivo. Nije loš, ali ukoliko nemaš izbora, može se pogledati.

Ocjena recenzije: 1.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju