Evo zore, evo Trasha - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      Evo zore, evo Trasha

Evo zore, evo Trasha

Na festivalu filmskog smeća pogledajte zombije, čudovišta, krvnike, gay killere i nindže te grudnjak-ubojicu!

s.p. 10.09.2009 0 komentara

Evo zore, evo Trasha

Popodnevnim projekcijama počeo je neformalni dio 4. Trash Film Festivala, a službeno otvaranje je u 19 sati. Kao što smo i najavili, najvažniji događaj Festivala je premijera srpskog trash horora 'Zona mrtvih', a vrijedi spomenuti i ostali filmski trash. Za četvrtak se preporučuje novi film kanadsko-ukrajinskog redatelja Yakova Levija 'Grudnjak ubojica'/naslovna/, a zatim i 'Čudovište iz Tamiša' mladog, vrlo talentiranog i samoukog srpskog redatelja Nebojše Nenadića. Svoju prvu festivalsku projekciju doživjet će i film 'Krvnik' požeškog autora Sandija Mancea.

U sklopu promocije srpskog festivala fantastike FSFF, u petak poslijepodne moći će se pogledati genijalni kratki film 'Dečak koji je bio suviše nevin', o zbivanjima u prvoj klinici za gubljenje nevinosti. Zatim slijedi 'Gay killer' i još mnogo filmova koji se trebaju pogledati, među njima i finski chick-power film na granici horora i akcije 'Cherry is not your friend'. Subotnji program otvara još jedan zombi-uradak, urnebesno djelo njemačkih amatera 'Untot' u kojem krv teče u slapovima, a tu su i 'Pink Carrot 2' (nastavak legendarnih gay ninđi), švicarski western-horor 'Dead Bones' i ostali trash radovi.

Glazbena zvijezda Festivala je Marina Perazić, a za kraj trasherskog tuluma očekuje se svirka Billy Idol real tribute. U off programu, prije dodjele Zlatnih motorki, bit će prikazan horor 'TT sindrom' Dejana Zečevića kojeg je producirao Peca Nikolić, koscenarist kultne 'Variole Vere'. Više informacija na službenom linku Festivala ovdje, a mi se kasnije javljamo s objavom dobitnika Trash Film Festivala.

Komentari

Nema komentara.