2 x 100'' slave - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      2 x 100'' slave

2 x 100'' slave

Drugo izdanje T-Portalova natječaja za videoradove pod nazivom '100 sekundi slave' otvoreno je do 1. lipnja. Pa – navalite.

filmski.net 04.05.2007 0 komentara

2 x 100'' slave

Nakon izvrsnog odaziva na lanjskom izdanju natječaja, čiji je pobjednik bio Krešimir Pernek s kratkim filmom 'Kob', T-comovci ove godine očekuju još veću gužvu. Filmove primaju do 1. lipnja, a deset dana kasnije svi će biti objavljeni na T-Portalu, odnosno podstranici  '100 sekundi slave'.
 
O nagradama za najmaštovitije, najoriginalnije i najposebnije radove odlučit će stručni žiri u  sastavu: Filip Šovagović, Zrinka Cvitešić, Simon Bogojević Narath, Milan Majerović Stilinović, Ninna Lara Vidaković i Mladen Šimunov, ali i korisnici T-Portala, odnosno MAXzone.
 
Naime, svi korisnici T-Portala  filmove će moći pogledati i ocjenjivati , te usput u nagradnoj igri za glasač osvojiti 20 T-Com paketa.
 
„Pobijedit će onaj film koji bude najneujednačeniji u odnosu na konkurenciju. Film će morati imati sinopsis koji funkcionira kao samostalna poezija na papiru. Neće morati biti dug, bolje kratak i jasan. I špica je presudna. Uopće ne želim gledati ništa bez urednih špica. I jednog kraja, ne dva“, izjavio je Filip Šovagović na pitanje o kriterijima kojima će se voditi pri ocjenjivanju filmova.
 
Ocjenjivanje filmova službeno će završiti 11. srpnja. Dobitnici nagrada bit će proglašeni dva dana poslije.
 
Pobjednički film bit će emitiran u MAXtv videoteci, a autor će osvojiti i TV LCD Sony KDL-32V2500. Druga nagrada bit će kamera Sony HDR-UX1, a trećeplasirani autor dobit će mobitel s kamerom Nokia N80. Praznih ruku neće ostati ni autori čiji se filmovi plasiraju od 4. do 10. mjesta, jer je i zanjih T-com spremio poklon pakete.
 
Za sve ostale informacije navratite do službenih stranica natječaja.

Komentari

Nema komentara.