Prekinuli Cruz-Cruise - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Prekinuli Cruz-Cruise

Prekinuli Cruz-Cruise

Tom Cruise i Penelope Cruz prekinuli su trogodišnju vezu o čemu se već dugo šuškalo. Par je većinu tog vremena proveo razdvojen poslovnim obavezama.

26.03.2004 0 komentara

Prekinuli Cruz-Cruise

Cruisova sestra i publicistkinja Lee Anne DeVette potvrdila je da se par razišao i dodala kako se to desilo još krajem siječnja. Glasnogovornik gospodične Cruz je naglasio da se nitko od njih dvoje ne viđa s nekim drugim ljudima i da je par ostao u dobrim, prijateljskim odnosima.

Uostalom, sredinom ovog mjeseca i mi smo prenijeli vijest da se Penelope onesvijestila na filmskom setu u Maroku, a Tom joj je odmah avionom pohitao u pomoć.

Kao glavni razlog prekida navodi se njihova zaposlenost i snimanja na različitim dijelovima svijeta. Postojale su i pretpostavke da ih je razdvojila vjera. Naime, Tom je aktivan član Scijentološke crkve, a Penelope rimokatolkinja. Pričalo se kako on inzistira da se ona preobrati na njegovu vjeru. Scijentolozi sami sebe nazivaju 'primjenjenom religioznom filozofijom', ali neki ih etiketiraju kao opasan kult. Ako vas zanima, više možete naučiti na službenoj stranici Scijentologa.

Prema njenom glasnogovorniku, Penelope je pohađala neke scijentološke tečajeve i zaključila da joj koriste u osobnom razvoju. Očito joj nisu dovoljno koristili da bi se i preobratila. Ipak, glasnogovornik je naglasio da vjera nije imala veze s njihovim prekidom.

Par je bio zajedno tri godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Nebo boje vanilije', nedugo nakon što je pukao brak Toma i Nicole Kidman. Penelope je u to vrijeme bila tek poznato lice u svijetu filma, a veza s Tomom joj je donijela publicitet te samim time i bolje uloge.

Nije samo ona profitirala od njihove veze. Tabloidi su nakon Tomovog prekida s Nicole sve glasnije počeli propitkivati njegovu seksualnost, a mnogi su i izričito tvrdili da je homoseksualac. Takva govorkanja će vjerojatno opet puniti stranice žutih magazina, a poznato je da Cruise ne zazire ni od sudskih tužbi kako bi obranio svoj macho imidž koji podgrijava još iz vremena 'Top Guna'.

Glumac je ove godine 'prekinuo' i sa svojim publicistom koji je bio uz njega punih 14 godina. Kao što smo i rekli na početku članka, to je radno mjesto sada preuzela Tomova sestra Lee Anne. Publicist je nakon otkaza tvrdio da su se (i oni) razišli u dobrim odnosima, ali nedugo nakon toga u novinama se pojavila vijest da se razlaz desio baš zbog Scijentologije. Tom je, navodno postao prenaporan sa svojim propovijedima.

Bivši par je ovih dana opet do grla u poslu. On se sprema za snimanje trećeg nastavka 'Nemoguće misije', trilera 'Collateral' i Spielbergove drame o drugom svjetskom ratu 'Ghost Soldiers'. Penelope će uz Charlize Theron glumiti u 'Head in the Clouds', a u Maroku snima 'Saharu' s Matthewom McConaugheyem. Možda ih na novim setovima pukne neka nova ljubav, nikad se ne zna!

Komentari

Nema komentara.