LiLo opet u zatvoru! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      LiLo opet u zatvoru!

LiLo opet u zatvoru!

Problematična glumica je partijala i kršila svoju uvjetnu kaznu, pa će morati robijati tri mjeseca - ako ju ponovno ne puste ranije!

s.p. 07.07.2010 0 komentara

LiLo opet u zatvoru!

Lindsay Lohan je u utorak osuđena na 90 dana u zatvoru zbog kršenja svoje uvjetne kazne. Glumica se nekoliko puta propustila pojaviti na obaveznom tečaju odvikavanja od alkohola, pa će morati provesti i dodatna tri mjeseca na rehabilitaciji. Nakon presude sutkinje Marsha Revel, Lindsay je briznula u plač, baš kao i njezini članovi obitelji koji su bili u sudnici - sestra Ali i otac Michael. Lindsay se opravdavala da je činila sve što joj je bilo naređeno, ali činjenice su bile neumoljive.


Čitanje presude Lindsay Lohan.

Osim što se nije pojavila na tečaju odvikavanja, Lindsay se propustila pojaviti i na zakazanom sudskom saslušanju, i to zato jer je partijala u Cannesu. Opravdavala se da joj je putovnica bila ukradena, no onda joj se oglasila i narukvica na nozi koja prati alkohol u krvi - dokaz o novom kršenje uvjetne! Sada je sud odlučio da je prevršila mjeru, te će 20. srpnja Lindsay početi služiti svoju kaznu.

Lohanica je 2007. dvaput uhićena za vožnju u pijanom stanju, a kod nje su pronašli i kokain. Onda je osuđena na tri godine uvjetne kazne i samo jedan dan robije, s tim da je na kraju provela samo 84 minute u zatvoru, i to zbog 'prenapučenosti zatvora'. Vjerojatno će kao 'nenasilna osuđenica' opet odslužiti samo mali dio kazne, a ponovno se postavlja pitanje - hoće li Lindsay izvući pouku iz nove presude?

Komentari

Nema komentara.