Iznajmite glumce za Valentinovo - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Iznajmite glumce za Valentinovo

Iznajmite glumce za Valentinovo

Traže se dobročinitelji koji će provesti Valentinovo s Anom Vilenicom, Robertom Kurbašom, Katarinom Radivojević... Cijena? Sitnica!

s.p. 19.01.2010 0 komentara

Iznajmite glumce za Valentinovo

Danas počinje akcija 'Rentaj anđela' kojom zagrebačka udruga Blank - filmski inkubator prikuplja sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša, pa je u tu svrhu započela donacijsku akciju koja će funkcionirati po principu licitiranja 'Blankovih anđela'.

Blankovih 12(+1) anđela su osobe iz javnog života koje su odlučile poduprijeti ovu akciju na način da poklone 2 sata druženja, u vremenu od 18-20 sati, na Valentinovo (14.2.2010.) osobi koja ponudi najvišu cijenu. Anđeli su uglavnom glumci i glumice, ali tu su i glazbenice i pjevačice, spisateljice i voditeljice.

Na listi anđela su: Ana Vilenica, Robert Kurbaša, Sanja Pilić, Katarina Radivojević, Zoran Pribičević, Ida Prester, Ivana Roščić, Vladimir Tintor, Maja Vučić, Csilla Barath Bastajić, Mario Valentić, Ana Rucner i Stjepan Žgela kao 'posrnuli anđeo'.

Anđeo i donator (tj. pobjednik u licitiranju) provest će vrijeme zajedno u javnom prostoru, definiranom od strane Blanka, u užem centru Zagreba. Osim druženja, svaki donator dobit će i specijalni Blankov vip paket memorablija s druženja. Akcija traje od 19. siječnja do 8. veljače u 12 sati, a i vi možete licitirati na internetskoj stranici http://www.rentajandjela.com/. Sretno s aukcijom i nemojte škrtariti s ponudama!

Komentari

Nema komentara.