Berlusconijeve TV zečice - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Berlusconijeve TV zečice

Berlusconijeve TV zečice

Berlusconi osvaja vlast uz pomoć televizije, pa koristi i zgodne starlete za političku promidžbu. Ali zaboravlja da je oženjen...

s.p. 30.04.2009 0 komentara

Berlusconijeve TV zečice

Silvio Berlusconi zna da se izbori dobivaju uz pomoć lijepih TV lica, no zaboravio je da se glava gubi zbog ljubomornih žena. Njegova supruga Veronica Lario digla je buku zbog korištenja ljepotica u njegovoj političkoj kampanji i usporedila ga s besramnim rimskim imperatorima.

Mnogi političari koriste lijepe modele samo da nastupaju u predizbornim spotovima, no Berlusconi je optužen da na predstojećim izborima za Europski parlament za zastupnice svoje (konzervativne!) stranke predlaže TV zvijezde koje je sam stvarao. Među atraktivnim kandidatkinjama koje se spominju u medijima su manekenka i natjecateljica za misicu Barbara Matera, TV glumice Camilla Ferranti i Eleonora Gaggioli /naslovna/, te prsata Angela Sozio kojoj je glavna stavka u životopisu nastup u Big Brotheru. Zajedničko im je da su se sve pojavljivale u emisijama Berlusconijeve medijske korporacije Mediaset, pa njihov šef očito želi unovčiti njihovu popularnost.

Berlusconija i suprugu rijetko se viđa zajedno, a u tim prilikama oboje teško prikrivaju nelagodu

Supruga Veronica izjavila je da ovakva politika utječe na kredibilitet svih žena, te istakla da ona i njezina djeca nisu suučesnici u ovoj kampanji, već 'žrtve' koje trpe njezine posljedice. Istina, i Veronica je ušla u Berlusconijev život preko medija - prije se i ona bavila glumom, te je glumila u nekoliko manjih filmova, uključujući i 'Tenebrae' Daria Argenta.

Berlusconijev glasnogovornik demantirao je vijesti da će se televizijske ljepotice naći na glasačkim listićima Berlusconijeve stranke, ali je potvrdio da su navedene cure prošle tečajeve iz politike, a sam Berlusconi izjavio je da ne zna zašto TV zabavljačice ne bi bile kandidatkinje za Europski parlament. Ha, možda on ne zna - ali ako želi izbjeći probleme kod kuće, bolje mu je da na svoje izborne liste stavi muške kandidate i ružne kandidatkinje. Već se jednom morao javno ispričavati ženi zbog komplimenata zgodnoj kolegici, a sada ima još više razloga za bračne svađe...

Komentari

Nema komentara.