Aniston: Angelina nije kul! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Aniston: Angelina nije kul!

Aniston: Angelina nije kul!

Jennifer je dosad šutjela i trpjela, no već joj je puna kapa Angeline koja se hvali svojim preljubom. Zato je malo oplela po suparnici, a o Bradu – sve najbolje.

s.p. 12.11.2008 0 komentara

Aniston: Angelina nije kul!

Jennifer Aniston nije puno pričala o raskidu s Bradom, ali sada je odlučila uzvratiti suparnici Angelini. U intervjuu kojeg je dala Vogueu Jennifer se obrušila na Angie koja je priznala da su se ona i Brad zaljubili na snimanju 'Gospodina i gospođe Smith', iako su oboje ispočetka to demantirali, pa je službena verzija bila da su počeli vezu nakon Bradovog raskida s Jennifer.

Aniston kaže da je Angelina Jolie 'prekardašila mjeru' kada je iznijela detalje o svojoj aferi s Bradom koji je tada još bio njezin muž. Lijepa Anđa izjavila je da bi 'svaki dan jedva dočekala da dođe na snimanje' filma na kojem je glumila Bradovu suprugu, a to po Jennifer stvarno nije kul. Jolie je inače u intervjuu New York Timesu izjavila i da želi da njezina djeca vide 'Gospodina i gospođu Smith' jer 'nema baš puno ljudi koji mogu vidjeti film u kojem su se njihovi roditelji zaljubili.'


Filmsko vjenčanje i poljubac 'Gospodina i gospođe Smith' - gospodin Pitt vara gospođu Aniston s gospođicom Jolie.

Hm, to bi značilo i da Jennifer može gledati taj film kao 'onaj film u kojem ju je Brad prevario s Angelinom', no ostavljena supruga nije previše ogorčena. Kaže da razvod s Bradom i nije bio tako loš, rastali su se dosta prijateljski i bez mržnje. Jen ističe da su ona i Pitt ostali u dobrim odnosima, razmjenjuju pozdrave i čestitke, a dodaje i da je jako ponosna na njega i njegov rad.

Jennifer je već prije demantirala glasine da je trudna i da nosi blizance, ali je izjavila da će sigurno imati djecu. Postavlja se pitanje tko bi bio idealan otac i partner, no Aniston kaže da nikad nije voljela 'Seks i grad' zbog poruke da su žene osjećaju bolje samo onda kada nađu pravog muškarca, u što ona ne vjeruje. Kaže da nije 'jadna Jen' kakvim su je opisivali mediji, te je imala puno sreće u ljubavi. Sada je u vezi s 31-godišnjem pjevačem Johnom Mayerom, a primjer sretne romanse bio je i Vince Vaughn kojeg zove 'svojim defibrilatorom', jer ju je nakon prekida s Bradom veseli Vince 'doslovce vratio u život'.

Inače, 18. studenog će se na TV-u emitirati epizoda Oprah u kojoj gostuje Brad Pitt, pa očekujemo pokoju ekskluzivu i od posljednjeg člana ljubavnog trokuta, tipa oko kojeg se bore najljepše glumice Hollywooda.

Komentari

Nema komentara.