Goli muškarci - prava smijurija - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Goli muškarci - prava smijurija

Goli muškarci - prava smijurija

Gologuze cure mogu dobro prodati film, no kad se skidaju muškarci, onda su to uglavnom komedije s ne-baš-lijepim pozadinama.

s.p. 16.04.2008 1 komentara

Goli muškarci - prava smijurija

Gole cure = erotika, goli tipovi = komedija? Eh, da se Colin Farrell često razodijeva, obožavateljice bi ozbiljno potvrdile da u tim scenama nema ništa smiješnog, ali obično se u filmovima skidaju samo tipovi kao što su Borat i njegov deeebeli prijatelj. Na blogu Cinematicala našla se lista od nekoliko smiješnih filmova u kojima se pojavljaju goli muškarci, a povod je hit komedija 'Forgetting Sarah Marshall' u kojoj se obnažuje Jason Segal /naslovna/.

Na vrhu liste je, dakako, već spomenuti 'Borat', u kojem možete vidjeti jednu od najgnusnijih i najsmješnijih scena. Borat se naganja sa svojim pretilim producentom Azamatom, a obojica si priušte i jedno golo hrvanje u hotelu. Reći ćemo samo da Boratova glava završava na mjestu koje ne viđa Sunce, a detalje možete vidjeti u filmu – na vlastitu odgovornost.


'Borat: učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan' – je li veće ime filma ili guzica Boratovog partnera, to je pitanje.

Još jedna 'gnusna komedija' je i 'Pink Flamingos' Jona Watersa, jedan od onih bizarnih filmova u kojima je golotinja najmanje vulgarna stvar. Glavni protagonist je tranvestit Divine, a ono što se radi u filmu šokirat će ljubitelje životinja i filmofile istančanog ukusa kojima bi mogla zasmetati guzica, ali i, ehm, ono što izlazi iz nje. Sada znate i zašto je film proglašavan i jednim od 'najodvratnijih ikad snimljenih'.

Mel Gibsonovo 'Hrabro srce' nije baš humoristični film, ali ima par zabavnih scena. Jedna od fora je ona klasična – što Škoti nose ispod kilta? E, pa ništa, a to saznaju svi njihovi neprijatelji, prije svega Englezi kojima kolektivno pokažu stražnjice prije borbe, čisto da ih obeshrabre svojim ratničkim pozadinama.


'Simpsoni - film' = Bart - pišo

'Simpsoni-film' ima klasični trik sa 'strateškom golotinjom' – Bart Simpson je gol, juri na skejtu i na putu mu svaki zamislivi predmet služi da zakloni njegovog pimpača. A onda projuri pored ograde koja mu zaklanja cijelo tijelo, ali otkriva ono zbog čega se nasmije cijelo kino, a cenzori se previše i ne bune – ipak je to samo nacrtani pišo.

'Brianov život' je još jedna satira kultnih pythonovaca u kojoj se sprdaju ne na račun Isusa, nego na račun mase koja prihvaća razne idole. Kada Briana proglase prorokom, on bježi k Juditi Iskariotskoj, s kojom provede noć. A kada se probudi i otvori prozor, tisuće ljudi pozdravlja 'mesiju' – golog kao od majke rođenog!


'Riba zvana Wanda' - John Cleese se skida na ruskom.

Film koji je Cinematical zaboravio staviti na listu je još jedan film s pythonovcima – 'Riba zvana Wanda'. To je komedija koja ima jednu od najsmješnijih scena seksa ikad snimljenih (Jamie Lee Curtis i Kevin Kline), ali i jedan od najboljih muških striptiza na filmu. Tko nije još gledao, neka bar u insertu pogleda kako to izvodi legendarni John Cleese – majstor komedija i ekspert za ruski.

Komentari
A: Desperados 17.04.2008 Pogledaj profil

Ova scena u boratu ubija! kad sam to prvi put gledao doslovno sam se skoro ugušio od smijeha....lol :DDD

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...