Goli muškarci - prava smijurija - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Goli muškarci - prava smijurija

Goli muškarci - prava smijurija

Gologuze cure mogu dobro prodati film, no kad se skidaju muškarci, onda su to uglavnom komedije s ne-baš-lijepim pozadinama.

s.p. 16.04.2008 1 komentara

Goli muškarci - prava smijurija

Gole cure = erotika, goli tipovi = komedija? Eh, da se Colin Farrell često razodijeva, obožavateljice bi ozbiljno potvrdile da u tim scenama nema ništa smiješnog, ali obično se u filmovima skidaju samo tipovi kao što su Borat i njegov deeebeli prijatelj. Na blogu Cinematicala našla se lista od nekoliko smiješnih filmova u kojima se pojavljaju goli muškarci, a povod je hit komedija 'Forgetting Sarah Marshall' u kojoj se obnažuje Jason Segal /naslovna/.

Na vrhu liste je, dakako, već spomenuti 'Borat', u kojem možete vidjeti jednu od najgnusnijih i najsmješnijih scena. Borat se naganja sa svojim pretilim producentom Azamatom, a obojica si priušte i jedno golo hrvanje u hotelu. Reći ćemo samo da Boratova glava završava na mjestu koje ne viđa Sunce, a detalje možete vidjeti u filmu – na vlastitu odgovornost.


'Borat: učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan' – je li veće ime filma ili guzica Boratovog partnera, to je pitanje.

Još jedna 'gnusna komedija' je i 'Pink Flamingos' Jona Watersa, jedan od onih bizarnih filmova u kojima je golotinja najmanje vulgarna stvar. Glavni protagonist je tranvestit Divine, a ono što se radi u filmu šokirat će ljubitelje životinja i filmofile istančanog ukusa kojima bi mogla zasmetati guzica, ali i, ehm, ono što izlazi iz nje. Sada znate i zašto je film proglašavan i jednim od 'najodvratnijih ikad snimljenih'.

Mel Gibsonovo 'Hrabro srce' nije baš humoristični film, ali ima par zabavnih scena. Jedna od fora je ona klasična – što Škoti nose ispod kilta? E, pa ništa, a to saznaju svi njihovi neprijatelji, prije svega Englezi kojima kolektivno pokažu stražnjice prije borbe, čisto da ih obeshrabre svojim ratničkim pozadinama.


'Simpsoni - film' = Bart - pišo

'Simpsoni-film' ima klasični trik sa 'strateškom golotinjom' – Bart Simpson je gol, juri na skejtu i na putu mu svaki zamislivi predmet služi da zakloni njegovog pimpača. A onda projuri pored ograde koja mu zaklanja cijelo tijelo, ali otkriva ono zbog čega se nasmije cijelo kino, a cenzori se previše i ne bune – ipak je to samo nacrtani pišo.

'Brianov život' je još jedna satira kultnih pythonovaca u kojoj se sprdaju ne na račun Isusa, nego na račun mase koja prihvaća razne idole. Kada Briana proglase prorokom, on bježi k Juditi Iskariotskoj, s kojom provede noć. A kada se probudi i otvori prozor, tisuće ljudi pozdravlja 'mesiju' – golog kao od majke rođenog!


'Riba zvana Wanda' - John Cleese se skida na ruskom.

Film koji je Cinematical zaboravio staviti na listu je još jedan film s pythonovcima – 'Riba zvana Wanda'. To je komedija koja ima jednu od najsmješnijih scena seksa ikad snimljenih (Jamie Lee Curtis i Kevin Kline), ali i jedan od najboljih muških striptiza na filmu. Tko nije još gledao, neka bar u insertu pogleda kako to izvodi legendarni John Cleese – majstor komedija i ekspert za ruski.

Komentari
A: Desperados 17.04.2008 Pogledaj profil

Ova scena u boratu ubija! kad sam to prvi put gledao doslovno sam se skoro ugušio od smijeha....lol :DDD