Obiteljske stvari - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Obiteljske stvari

Obiteljske stvari

Radosne vijesti o obiteljskom zajedništvu stižu nam ravno iz poročnog Hollywooda – trudnoća, porođaj i slavlje (zdravoga) života. 

filmski.net 05.11.2007 0 komentara

Obiteljske stvari

Buduća beba Cate Blanchett predstavila se ovome svijetu u glamuroznom stilu. Prilikom premijere novog filma 'Elizabeth: The Golden Age' u Sydneyu Cate je na crvenom tepihu novinarima objavila da ona i suprug Andrew Upton očekuju treće dijete. Beba bi se trebala roditi na proljeće, a još se ne zna je li dječak ili djevojčica. Par već ima dva dječaka – petogodišnjeg Dashiella Johna i trogodišnjeg Romana Roberta.

Cate je u blaženom iščekivanju, a Milla Jovovich je dočekala. 31-godišnja glumica rodila je svoje prvo dijete - djevojčicu Ever Gabo Anderson. Sretni tata je Paul Anderson, koji je režirao prvi 'Resident Evil' i napisao i producirao dva nastavka. Milla je prošli tjedan na svojoj web stranici napisala da je jednostavno ogromna i svjesna da je njezina trudnička figura 'predmet ismijavanja mnogim ljudima'. Ipak, rekla je da je ne opterećuje što se udebljala više od 30 kila jer 'hrana ima tako dobar okus kad ne umrtvljuješ svoje okusne bradavice cigaretama.' Zasada nema vijesti hoće li novopečeni roditelji uskoro pred oltar iako su zaručeni već četiri godine.

Ugodno popunjena, ali uvijek slatka Milla

Vjenčanja nema na vidiku ni u dugogodišnjoj vezi Johnny DeppVanessa Paradis, ali ovaj roditeljski par ima najljepši razlog za slavlje. Njihova sedmogodišnja kćer Lily Rose napokon je ozdravila. Djevojčica je početkom ove godine završila u bolnici i to zbog teške bolesti s kojom se borila skoro osam mjeseci. Depp nije želio otkriti o kakvoj se bolesti radilo, ali je oduševljeno kazao da je 'svaka milisekunda mini-slavlje. Svaki puta kada udahnemo i izahnemo to je velika pobjeda.' Zbog njezinog stanja Depp je na tri tjedna prekinuo snimanje Burtonovog mjuzikla 'Sweeney Todd', ali projekt je ipak uspješno dovršen i uskoro će u kina.

Punu podršku svoje male obitelji imala je i Katie Holmes koja je ove nedjelje istrčala poznati njujorkški maraton. Za to joj je trebalo 5 sati 29 minuta i 58 sekundi, a u ciljnoj ravnini dočekali su je suprug Tom Cruise i jednogodišnja kćerkica Suri /naslovna/. Katie je počela intenzivno trčati u želji da se riješi trudničkih kilograma, ali je očito dovoljno zavoljela taj sport kad je u stanju pretrčati 42 kilometra. U maratonu je sudjelovalo skoro 40 tisuća ljudi, ali svi – pa čak i pobjednici – ostali su u sjeni 'uspjeha' poznate glumice.

Komentari

Nema komentara.