Zlatne koke - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Zlatne koke

Zlatne koke

Kaj?!? Još niste čuli da se snima filmek o Britney, Lindsay i Paris?! Mislim, onaaak, fakat.... bilo je i vrijeme, ne? Kuiš, onaaaak.

z.m. 17.09.2007 0 komentara

Zlatne koke

E sad, kako ovo priopćiti široj javnosti, a da zvuči kao ozbiljna vijest. Uglavnom, pojavio se frajer koji tvrdi da će snimiti film o zločestim holivudkim djevojkama iz trač rubrika. On je nezavisni producent Joe Nasser koji već ima i naslov za film - 'Hollywood Brats', tj. holivudska deriščad. Hm, pogađate tko bi mogli biti glavni likovi?

'Djevojke koje u Hollywoodu upadaju u nevolje.... Gledate ih kako idu u zatvor, kako ih uhićuju, kako im sude, kako su na mukama,' veli Nasser, a nama suza suzu goni. Da bi priča bila vjerodostojnija i novinari dodatno poškakljani, Nasser tvrdi da će u filmu koristiti stvarne ličnosti. Ipak, nije htio potvrditi radi li se o ijednoj od četiri jahačice tabloidne apokalipse – Paris Hilton, Britney Spears, Lindsay Lohan ili Nicole Ritchie.

Zapravo, zvuči pomalo nevjerojatno da bi uz opake pravne timove koji okružuju ove djevojke mogao progurati bilo kakav biograski film. Nasser ne strahuje od tužbi jer kaže: 'Sve dok se držimo istine, na sigurnom smo području.' Investitori nisu baš ludi za idejom pa projekt nije zainteresirao ni jedan veći studio, ali film – kako bilo – kreće u produkciju krajem listopada.

Ukoliko ne bude pravnih peripetija, Nasserov najveći problem biti će ogromna količina materijala za scenarij. Objava 'kućnog videa' na Internetu, bitka za skrbništvo, višestruki overdose, anoreksija, lezbijske sklonosti, prijetnje razbaštinjenjem..... auh, ima safta za nekoliko nastavaka. Naravno, ako imate želudac za trač rubrike. Nasser svakako ima – već je producirao biografski film o preminuloj playboyevoj zečici Anne Nicole Smith.

Komentari

Nema komentara.