Nevolje za Madonnu i Guy Ritchie-a - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Nevolje za Madonnu i Guy Ritchie-a

Nevolje za Madonnu i Guy Ritchie-a

Slavni par do sada se već nebrojeno mnogo puta pokajao što im je uopće pala na pamet ideja za snimanje filma 'Swept Away', što je ujedno i razlog novog sudskog poziva.

28.01.2004 0 komentara

Nevolje za Madonnu i Guy Ritchie-a

Glumac Vincent D'Onofrio podnio je tužbu protiv dua Madonna/Guy Ritchie optužujući ih za ukradenu ideju za film "Swept Away". On tvrdi da su 1997. godine zajednički došli na ideju o filmu, koji je, uspot rečeno, remake talijanske komedije iz 1975., ali ga je par kasnije izbacio iz cijelog projekta.

Dvojac je u svoju obranu izjavio samo to da D'Onofrio nema nikakvih dokaza, a niti ikakav ugovor o suradnji. Tužba nije ništa novo, datira iz 2002. godine, ali je ponovno saslušanje zakazano za travanj ove godine. Time se nevolje koje je ovaj film prouzročio svom redatelju i glavnoj glumici, njegovoj supruzi Madonni, samo povećavaju.

Film je bio apsolutni pobjednik prošlogodišnje Zlatne Maline s 5 glavnih nagrada (za najgori film, redatelja i glumicu...), financijski je propao, u Britaniji nije doživio niti kino distribuciju već je direktno prebaćen na VHS, a Madonnin antitalent ponovo je bila najomiljenija tema svih novinara.

Komentari

Nema komentara.