Pasija po Gibsonu, sada zaista - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Pasija po Gibsonu, sada zaista

Pasija po Gibsonu, sada zaista

LA policija otkrila je savršenog vozača: Ima razum Pobješnjelog Maxa, loče kao Hrabro srce, a njegovo je auto Smrtonosno oružje. Upoznajte se s Pasijom po Gibsonu.

p.h. 31.07.2006 0 komentara

Pasija po Gibsonu, sada zaista

Mel Gibson se izgleda još nije odlučio je li njegov život 'Kristova Pasija', 'Hrabro srce', 'Pobješnjeli Max' ili 'Tequila Sunrise'. Zbog blage šizofrenije, svojstvene mnogim žiteljima Hollywooda, slavni je glumac ovih dana sav u isprikama klečao na grahu pred američkom nacijom zbog recentnog alkoholnog ispada na cesti, saznajemo s Guardiana

Pedesetogodišnji glumac nedavno je uhićen nakon što je uhvaćen kako pijan upravlja svojim Lexusom na autoputu uz Pacifik. U trenutku uhićenja vidno alkoholizirani Mel je na podu svog auta imao tričetvrt punu bocu tekile zamotanu u papirnatu vrećicu, a nakon što ga je organ reda i mira pokušao uhapsiti, dao je petama vjetra i priprijetio policajcu kako će zažaliti zbog svega, jer da je on vlasnik Malibua. Potom je ispalio salvu uvreda na račun Židova i kazao kako su isti odgovorni za sve ratove u svijetu. Nakon toga, priupitao je policajca: 'Jeste li vi Židov?'.

Cijeli slučaj ne bi toliko uzburkao javnost, da losanđeleska policija nije pokušala cijeli slučaj zataškati uz izvještaj o tome kako pri glumčevom uhićenju nije bilo nikakvih incidenata. Kasnije se ispostavilo i zašto. Gibson je dugo godina obnašao funkciju celebrity predstavnika humanitarne zaklade koja omogućava školovanje djeci losanđeleskih policajaca, a kćeri jednog preminulog organa reda omogućio je daljnje školovanje doniravši 10 000 $ na njen račun. Šefif Lee Baca nakon svega je izjavio: Nije nas briga što je tko rekao. Naš je posao da utvrdimo količinu alkohola koju je vozač imao u krvi u trenutku uhićenja.

Inače, i Gibsonov otac proslavio se izjavom New York Timesu u kojoj se zaklinjao svojim životom u to da se Holokaust nije dogodio. Na kraju je Pokunjeno srce Gibson uputio ispriku.

Komentari

Nema komentara.