Filmovi Uwe Bolla su smeće!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Filmovi Uwe Bolla su smeće!!!

Filmovi Uwe Bolla su smeće!!!

Okušajte se i vi u pljuvanju po Mr. Bollu, režiseru horora, možda dobijete šaku u glavu ili pak ulogu u sljedećem filmu.

p.h. 14.06.2006 0 komentara

Filmovi Uwe Bolla su smeće!!!

Ako ste muškarac, filmski kritičar težine između 64 i 86 kilograma i mrzite filmove, točnije horore Uwea Bolla 'Alone In the Dark' (2005), 'BloodRayne' (2005) i mnoge druge, ukazuje vam se prilika da mu to i pokažete. Redatelj vas poziva, štoviše moli da dođete u Vancouver i prebijete ga, ili on vas. Dobro, prvo ćete morati proći selekciju, ali ukoliko vas izaberu, dobit ćete priliku stati u ring nasuprot Bollu za potrebe snimanja njegovog predstojećeg filma 'Postal'.

Njegov vampirski horor 'Bloodrayne' s Kristiannom Loken u ulozi poluvampirke-polužene i Benom Kingsleyem nedavno je pušten u distribuciju, a redatelj je ogorčen lošim kritikama filma izjavio: 'Na brojnim forumima postoje ljudi koji koji me žele kazniti, utući, ispeći me na roštilju, upucati ili što već... Internetske prijetnje su često tako pune mržnje da to prelazi sve granice'.

Boll će u srpnju započeti sa snimanjem super horora 'Seed', a u rujnu počinje sa snimanjem filma 'Postal'. Prvih pet kritičara koji se prijave za ulogu u 'Postalu' dobit će besplatnu kartu za Vancouver i ekstra rolicu u filmu. Da bi ušli u uži izbor, morate imati bar dvije izrazito negativne kritike Bollovog filma iza sebe.

'Ako već ne cijene to što sam napravio, neka barem imaju muda da mi ti pokažu. Dajem im tri-četiri mjeseca da treniraju i dovedu tijela u red'. Boll je nekoć u Njemačkoj (rođen je u Wermelskirchenu) amaterski trenirao boks. Neke prijave su već zaprimljene, ali nitko nije dovoljno pljuvao po Bollu da bi ga isti uzeo u obzir. No ni to nije sve, navodno Uwe nije zainteresiran samo za kritičare, pa tako najavljuje da bi se rado u ringu oznojio i s Quentinom Tarantinom i Rogerom Avaryem. Na Avarya je naprđen jer mu je blatio film, a na Tarantina zato jer je 'Hostel' Elija Rotha prikazan u isto vrijeme kad i njegov 'BloodRayne', pa ga je zasjenio...

Svi filmovi Uwe Bolla smrde.....(Jel mogu i žene?). Auffiderzen!!!

Naslovna: Redatelj objašnjava kritičarki da mora natuć bar još pet kila kako bi je prebio.

Komentari

Nema komentara.