Nadam se da ćete pobiti svakog muškarca, ženu i dijete u Iraku…i da će George W. Bush piti njihovu krv - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Nadam se da ćete pobiti svakog muškarca, ženu i dijete u Iraku…i da će George W. Bush piti njihovu krv

Nadam se da ćete pobiti svakog muškarca, ženu i dijete u Iraku…i da će George W. Bush piti njihovu krv

Sasha Baron Cohen, Ali G ili Borat - poznato 3u1 izdanje najluđeg Britanca (kojem novi alter ego svakodnevno iskače iz rukava) ponovno radi sranja.

m.n. 21.01.2005 0 komentara

Nadam se da ćete pobiti svakog muškarca, ženu i dijete u Iraku…i da će George W. Bush piti njihovu krv

Puritanski nastrojeni Amerikanci izgleda nisu mogli podnijeti zločesti humor beskrupuloznog Ali G-a. Stvari su išle ovako – za svoj novi projekt Baron Cohen se ponovno prerušio u kazahstanskog TV reportera Borata kojem taktičnost baš i nije vrlina. Scena s Boratom je snimana na rodeu u Virginii i sve bi bilo dobro da alter ego nije dirnuo ravno u srce američko, ponos i diku južnjačku – Busha.

Naime, najprije je veličao Bushev teror u Iraku, pritom izjavljujući: 'Nadam se da ćete pobiti svakog muškarca, ženu i dijete u Iraku…i da će George W. Bush piti njihovu krv'. Svaki prosječni Amer, koji svog Predsjednika baš i ne doživljava kao vampira, a svoju zemlju vidi daleko od grobnice, još je više poludio nakon što je Borat otpjevao nacionalnu pjesmu 'The Star Spangled Banner' u kojoj je zadnju lajnu koja kaže '…and home of brave' zamjenio s riječima 'and your home is grave'.

Prava je neprilika nastala kad su prisutni na rodeu koji ne dijele Baron Cohenov smisao za humor repetirali svoje oružje (koje na Jugu ima gotovo svaki građanin) i počeli ispaljivati metke u zrak. Pred pokličima razjarene svjetine, Ali G-u nije preostalo ništa drugo nego da zbriše. Stvari nisu stale samo na tome, nego su ubrzo dobile svoj epilog. Nekoliko je članova produkcijske ekipe koja radi na Ali G Showu ubrzo nakon incidenta primilo anonimne prijetnje smrću, tako da je prestravljeni redatelj Todd Phillips spakirao svoje stvari i jednostavno rekao doviđenja.

Nije mu, naime, više do smijanja, posebno ne ludim Jenkijima, već bi radije zadržao kakav-takav neutralan status koji mu još uvijek može osigurati pokoji posao. Snimanje novog Ali G-ovog filma trenutno je na ledu, a njemu je možda za trenutak prestalo biti smiješno.
Komentari

Nema komentara.