Testis lifting za R.R. i kleptomanka B.S. - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Testis lifting za R.R. i kleptomanka B.S.

Testis lifting za R.R. i kleptomanka B.S.

Holivudska stara garda posljednjih se dana ponaša... ehm, ehm... čudno?! A kako drugačije opisati 'facelifting' testisa i krađu jeftinih vaza?

01.09.2004 0 komentara

Testis lifting za R.R. i kleptomanka B.S.

Većina holivudskih zvijezda koje su prevalile 60. imaju samo jednu želju: opet biti mlad, snimati hit-filmove, zarađivati kao nekada... Dobro, dobro, možda imaju i više od jedne želje, ali sve se to svodi na isto – žele se vratiti u prošle dane kad su bili neodoljivi i svima zanimljivi.

Da bi ostvarili tu želju, pribjegavaju raznim metodama, koje se u najmanju ruku mogu nazvati neobičnima. Jer kad bi te njihove 'metode' krenuli podrobnije analizirati lako bi zaključili da su ekscentrični, nastrani ili možda čak ludi? Ili bi prikladnije bilo reći – senilni?

Najomiljeniji način pomlađivanja svakako je 'put skalpela', tj. plastična kirurgija. Nije neka novost da se Robert Redford podvrgao tretmanu zatezanja lica – vidi se to na svim novijim fotkama na kojima njegov smiješak više nalikuje facijalnom grču nego izrazu radosti. No, ovaj otkačeni djedica htio je u formu dovesti i ostatak svog tijela, da i ono bude utegnuto i mlado kao nekad.

Nažalost, Redford se nije odlučio na liposukciju trbuščića nego je otišao korak dalje. To jest, 'korak ispod'. Zbog estetskih razloga učinio je ono na što bi pristao malo koji muškarac – stavio je svoju 'muškost' pod nož. Pa sad ima utegnuta jajčeka kao i lice. Nadajmo se samo da će ona na fotografijama bolje ispadati nego njegov osmijeh.

Ne znamo da li je Redford nakon operacije pohodio jedan od trendy losanđeskih hotela u kojima se slavni mogu neopaženo oporavljati od operacije. U posljednje vrijeme takva su mjesta postala apsolutni trend, a u njima se za masne pare gostima nudi privatna medicinska sestra koja nadgleda oporavak, kao i visokoproteinska prehrana kojom se potiče obnavljanje stanica i brzo zacjeljivanje ožiljaka. Također je garantirana stroga diskrecija.

Čini se da jednoj drugoj holivudskoj veteranki upravo ponestaje diskrecije. Barbra Streisand ima skrivenu strast – tako bar tvrde njene kolege s filmskog seta. Ona, naime, voli krasti glupe i nepotrebne predmete što se stručnim terminom naziva kleptomanija. Barbru su tako brzo poistovjetili s mnogo mlađom Winonom Ryder koja je uhvaćena dok je u svoju torbu trpala odjeću nasred jednog šoping centra.

Za razliku od nje, Barbra voli sitnije stvari pa tako iz njezine prikolice svakodnevno nestaju jeftine ukrasne stvarčice. Nije ništa neobično da spremačica pronađe buket svježeg cvijeća kako leži na stolu jer ga je glumica izvadila iz vaze, a vezu spremila u džep. Ekipa tvrdi da 'kleptomanka' nema profinjeni ukus i da joj se posebno sviđaju keramičke kičave drangulije.

Pa zar im zaista to treba? I u tim godinama? Ah, kad se pod svaku cijenu želi biti u centru pažnje...

Komentari

Nema komentara.