Od kokičara do scenarista  - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Od kokičara do scenarista

Od kokičara do scenarista

Mladi filmofil je godinama radio kao prodavač kokica i pisao scenarij za svoj film, a nedavno je u Cannesu uspio naći investitore za svoj projekt.

s.p. 21.09.2011 0 komentara

Od kokičara do scenarista

31-godišnji Stuart Gallop je konačno ostvario svoj san i postao scenarist! Gallop je ove godine uspio na sajmu u Cannesu sklopiti ugovor vrijedan 10 milijuna dolara, i to za scenarij svog SF filma 'In War They Come'. Priča filma bavi se vanzemaljcima koji za vrijeme ratova poput onog u Vijetnamu otimaju vojnike i izvode eksperimente na njima. 

Mladi Britanac počeo je karijeru kao prodavač kokica i ostalih slastica u kinu u Bristolu, a to je bio jedini posao vezan uz filmove koji je mogao pronaći. Gledao je koje filmove publika obožava i promatrao njihove reakcije, te se nadao da će jednom i on napraviti nešto slično.

Radio je čak 10 godina na scenariju i bezuspješno ga pokušavao prodati, sve dok nije uspio postići dogovor u Cannesu. Film će producirati Beau Nelson i Kayo Anderson, a Gallop se nada da bi snimanje filma trebalo početi sljedeće godine u Portoriku.

Komentari

Nema komentara.