Angelina Jolie obišla Brijune! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Angelina Jolie obišla Brijune!

Angelina Jolie obišla Brijune!

Slavna glumica pogledala je predstavu u kojoj glumi njezin prijatelj Rade Šerbedžija, a na Brijunima se sastala i s predsjednikom Josipovićem.

s.p. 19.08.2011 0 komentara

Angelina Jolie obišla Brijune!

Prije tjedan dana smo u šali savjetovali Angelini Jolie da se skloni iz nesigurnog Londona i dođe na Brijune gdje je sigurno čekaju. E, pa taj posjet se dogodio – Angelina je bez najave stigla na Brijune i u petak pogledala predstavu kazališta Ulysses, kultnog 'Kralja Leara' koji igra već 11. godinu. Glavnu ulogu kralja Leara tumačio je Rade Šerbedžija koji je Angelinin prijatelj, te je nedavno glumio u njezinom redateljskom debiju, drami 'In the Land of Blood and Honey' ('U zemlji krvi i meda').

Angelina je još prošle godine planirala doći na Šerbedžijinu predstavu, ali je njezin dolazak procurio u javnost pa je glumica odgodila dolazak. Sada je sve bilo organizirano diskretnije – Jutarnji list je objavio da je na dan predstave sletjela u Pulu privatnim avionom, u društvu dvoje djece i dadilje, ali bez Brada Pitta.

Angelina Jolie
null

Tatjana Josipović pazi da mu Angelina ne preotme muža.

Nakon što je pogledala 'Kralja Leara', Angelina je pohvalila sve glumce i izjavila da je posjet ispao 'još divniji nego što je zamišljala', a i ona i Rade su potvrdili da bi Angelina rado glumila sa Šerbedžijom u nekom sljedećem projektu.

Uoči predstave slavna glumica se sastala s predsjednikom Ivom Josipovićem i njegovom suprugom, a u subotu ujutro otišla je s njim na radni doručak na Brijune, te je kao ambasadorica UNICEF-a popričala o problemima mina i hrvatskim projektima razminiranja. Nakon toga je otputovala iz Hrvatske, ali je i najavila da će opet doći, i to u društvu cijele obitelji, što znači da uskoro možemo očekivati i posjet Brada Pitta...

Komentari

Nema komentara.