Webby za Paris Hilton? - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Webby za Paris Hilton?

Webby za Paris Hilton?

Za internetske nagrade bore se Paris Hilton, Isabella Rossellini sa ekološkim pornićem, crtić 'Coraline' i Jack Black u ulozi Isusa!

s.p. 15.04.2009 0 komentara

Webby za Paris Hilton?

Objavljeni su nominirani radovi za 13. Webby nagrade koje odaju počast najboljem na Internetu. Za svoj glumački talent konačno bi mogla biti nagrađena Paris Hilton, i to ne u kategoriji najgorih glumica već kao zvijezda kratkog satiričnog skeča u kojem ismijava reklamu Johna McCaina. Film možete vidjeti na humorističnoj stranici FunnyOrDie.com, na kojoj je i glazbeni skeč 'Prop 8 — The Musical' koji je također nominiran u istoj kategoriji humornog kratkiša. Taj skeč ismijava protivnike gay brakove, a u ulozi Isusa nastupa - Jack Black.


'Prop 8 — The Musical' - Jack Black kao Isus.

Za najbolji filmski sajt nominirani su službena stranica filma 'Coraline' (koja ima ukupno 4 nominacije), stranica Dana Pangee i kanal Sundance Festivala na kojem se nalazi i 'Zeleni pornić' Isabelle Rossellini koji je također nominiran za Webby. Film Isabelle Rossellini je vrlo popularan na Netu, a bio je vrlo gledan i na Filmskom.netu jer i našu publiku zanima seks kukaca. U kategoriji humora opet su nominirani Southparkovci, a za nagradu za najbolji viralni marketing bore se promotori 'Viteza tame' s kampanjom 'Why So Serious'.
 
Publika će do 30. travnja moći glasati za svoje favorite, a pobjednici će biti proglašeni 5. svibnja. Dodjela svih nagrada održat će se 8. lipnja na svečanosti koju će voditi Seth Meyers. Sve nominirane potražite na veeeelikoj listi ovdje.

Komentari

Nema komentara.