Harry Potter za odabrane - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Harry Potter za odabrane

Harry Potter za odabrane

Novi, kratki film o Harryu Potteru moći će pogledati samo posjetitelji tematskog parka na Floridi, a Hermionu će mirisati kupci Chanelovog parfema.

s.p. 16.06.2008 0 komentara

Harry Potter za odabrane

Iako se 'Potterova mama' J.K. Rowling kune kako je saga o čarobnjaku definitivno završila s posljednjom knjigom - u njenoj mašti ima još dovoljno materijala kojeg se dade unovčiti. Tako je za studio Universal napisala posve novu priču o Harryu, Ronu i Hermioni koja će ubrzo biti pretvorena u kratki film.

Filmić će biti prikazivan u sklopu tematskog parka 'The Wizarding World Of Harry Potter', a taj 'čarobirajući svijet' nalazit će se na Otoku avantura, u zabavnom centru u Orlandu, u američkoj Floridi. Centar je u vlasništvu studija Universal i dosad je privlačio klince i odrasle raznim programima vezanim uz 'Jurski park', 'Hulka' i ostale njihove poznate filmove.

Oveko bi trebao izgledati 'Wizarding World Of Harry Potter'

Sada će se na tom prostoru izgraditi i lokacije poznate svakom potteroljupcu: selo Hogsmeade, Zabranjena šuma i, naravno, dvorac Hogwarts. Tamo će biti smješteni i restorani i trgovine, a sve puno prigodnih suvenira na kojem će zarađivati vlasnici franšize. Očekuje se da će  'Potterov svijet' biti otvoren tek krajem 2009. ili početkom 2010.

Glumačka ekipa - Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint - već je pristala glumiti u spomenutom kratkom filmu, a snimiti će i dodatne klipove koji će biti puštani posjetiteljima za vrijeme vožnji kroz tematski park. Nakon što odrade te obaveze prema studiju, ekipa kreće na snimanje ekranizacije posljednjeg romana iz serijala, 'Harryja Pottera i darova smrti'. Kao što smo javili, film će zbog duljine romana biti sniman u dva dijela, pa publiku očekuju dva završna filma, i to tek nakon što prođe premijera pretposljednjeg Pottera, 'Harryja Pottera i Princa miješane krvi'.

Tako mlada, a već šaneluša - Emma Wattson na Chanel Fashion Showu

No kako omiljeni glumci polako, ali sigurno odrastaju, čekaju ih i novi poslovni izazovi. Tako Daniel Radcliffe priprema premijeru predstave 'Equus' na Broadwayu, a Emma Watson je upravo postala novo zaštitno lice za parfem Coco Mademoiselle, modne kuće Chanel, zbog čega joj je na račun sjelo čak 3 milijuna funti (piše The Sun). 

Ukratko, obožvatelji Pottera imaju zašto živjeti i nakon kraja literarnog serijala - čekaju ih kratki filmovi, tematski park, reklame, predstave i još tri filma. Prava čarolija!

Komentari

Nema komentara.