Zvijezde biraju predsjednika SAD-a - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Zvijezde biraju predsjednika SAD-a

Zvijezde biraju predsjednika SAD-a

Akcijski junaci podržavaju konzervativce, a liberalni Hollywood se podijelio - većina je uz Obamu, a za Hillary je 'ludi' Jack Nicholson.

s.p. 04.03.2008 0 komentara

Zvijezde biraju predsjednika SAD-a

U jeku američke predizborne kampanje veliki hit na Internetu je spot u kojem Jack Nicholson kroz inserte iz svojih filmova daje podršku Hillary Clinton - kao psihotični Joker iz 'Batmana', militaristički časnik iz 'Malo dobrih ljudi', te ludi alkoholičar iz 'Isijavanja'. Zabavni spot pogledalo je 1.2 milijuna ljudi, a na kraju se pojavljuje i sam Nicholson i objavljuje da podržava ovu reklamu za Hillary. 


Jack Nicholson(ovi likovi) podržava(ju) Hillary clinton

Ah, nije teško napraviti parodiju na Nicholsonov spot. Većina njegovih likova su teški psihotici i ubojice, a časnik iz 'Malo dobrih ljudi' je i teški seksist. Dovoljno je samo izdvojiti iz Nicholsonovih filmova scene u kojima je razočaran i bijesan (na žene) i istaknuti poruku - 'i Hillary Clinton je razočarenje'.


Parodija na Nicholsonov spot za Hillary

S druge strane, Obama ne mora tražiti podršku među glumcima - oni mu je sami nude. U kompilaciji na YouTubeu gotovo svi glumci koji nešto znače u Hollywoodu glasat će za Obamu - George Clooney, Halle Berry, Matt Damon, Will Smith. Ako je brojnost glasova u Hollywoodu kriterij - Obama pobjeđuje među demokratima.


Zvijezde koje podržavaju Obamu za predsjednika: G. Clooney, M. Damon, H. Berry

A kako konzervativni kandidat Mike Huckabee planira riješiti problem ilegalnog useljavanja u Ameriku. Lako - zaposlit će 'teksaškog rendžera Walkera', Chucka Norrisa glavom i bradom. Bez svog pištolja i svog vjernog crnog pomoćnika, 'Walker' Norris izgleda malo zbunjeno - nisu za njega TV reklame.


Chuck Norris u spotu republikanskog kandidata Mikea Huckabeeja

A za koga je Sylvester Stallone - Rambo? Naravno, za ratnog veterana Johna McCaina. Ih, bar Rambo zna kako je McCainu bilo u Vijetnamskom ratu i kako je okrutno bilo ratni zarobljenik. I kako je lako pobjeći i pobiti 100 komunista.


'Rambo' Stallone podržava republikanca Johna McCaina.  

Komentari

Nema komentara.