I Zagreb ima RAF-u - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      I Zagreb ima RAF-u

I Zagreb ima RAF-u

U Zagrebu će se i ove godine održati RAF - međunarodno filmsko događanje neselekcijskog karaktera za mlade filmaše i sve ljubitelje amaterske produkcije.

31.01.2004 0 komentara

I Zagreb ima RAF-u

Revija amaterskog filma - RAF će se po treći put održati od 29. veljače do 6. ožujka u Zagrebu u nekoliko gradskih prostora. Glavni program je smješten u Centar za kulturu Trešnjevka (na adresi Park Stara Trešnjevka 1), dok će se cjelokupni off-program održati u novootvorenom prostoru za mlade 'Booksa' (Martićeva 14 d).

U planu su i radionice u Net klubu 'mama' u Preradovićevoj, kao i 'Festivalski klub' (dodatni program u klubu FUNK u Tkalčićevoj ulici). Završna večer biti će obilježena drum'n'bass partyjem, na kojem će vrtjeti neka od najvažnijih imena engleske d'n'b scene, a sve uz potporu domaćih snaga iz 'Confusiona', te VJ-i iz Austrije, Pule i Zagreba.

RAF je važan zbog ohrabrivanja mladih video amatera kojima se pruža prilika da javnost vidi njihove radove. U protekle tri godine RAF je postao važno filmsko sjecište, a nepretencioznim pristupom izbrisao je umjetnu granicu između publike, autora i organizatora.

Više informacija možete naći na RAFonline, kao i na našem siteu uoči i za vrijeme trajanja festivala. I da, ulaz na sve projekcije je besplatan!

Komentari

Nema komentara.