RAF neslužbeno počeo! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      RAF neslužbeno počeo!

RAF neslužbeno počeo!

Slijedi i službeno otvorenje te premijera 'Maskiranog pljačkaša' Bore Leeja. Znate li da se na RAF-u prikazuje i 8 filmova iz konkurencije predstojećeg DHF-a?

p.h. 26.03.2007 0 komentara

RAF neslužbeno počeo!

6. RAF je počeo! Neslužbeno presijecanje vrpce dogodilo se u nedjelju 25.03., projekcijom najbolje prihvaćenih filmova s RAF-a 2006., te upoznavanjem brojne publike s novootvorenim RAF šankom u predvorju kina Central.

Osim 28 naslova nastalih na Maratonu kratkog filma, RAF ove godine ugošćava i 8 filmova koji su primljeni u službenu konkurenciju 16. Dana hrvatskog filma. Tako čak dva tjedna prije DHF-a, ekskluzivno na RAF-u možete pogledati filmove 'Doktor Horvat i 7 savjeta za praktični život', 'Ja se zovem Hana' i 'Elegija rezervnih igrača' u glavnom programu igranih filmova, 'Nesvjesni prostor stana' i 'Novi život' u dokumentarnom, 'Microwave' u eksperimentalnom programu, a 'Crni planet' u animiranom. '24 sata pod balkonom' kreativnog trojca 'otompotom' gledajte s RAFom na kafi u utorak u 12.00.

Ako propustite srednji dokumentarni i igrani metar koji su na programu danas (26.03.)od 13.00 odnosno od 17.00 sati, nikako nemojte propustiti svečano otvorenje RAF-a koje se također događa danas u kinu Central u 19.00 sati, te program Kids&Teens koji starta sutra (utorak) u 15.00 premijerom dugometražnog blockbustera 'Kota 212' u režiji srednjoškolskog tandema Igor Aleksandrović/Ivan Vučenik, te se nastavlja u istom terminu svakog dana sve do kraja RAF-a 31.03.

Nakon kratkog govora za otvaranje i riječi samohvale organizatora o tome kako su sredili kino Central, večerašnji program kreće projekcijom filma 'Pacijent versus reketari iz pakla' 'žutotitlovaca' Mihalineca&Grgića, te Arminia Grgića i Miroslava Lakobrije. U 22.00 sata u velikoj dvorani kina Central na programu je svjetska premijera još jednog bisera Bore Leeja o maskiranom pljačkašu koji sa svojom bandom hara cetinskom krajinom - 'Maskirani pljačkaš' u kojem se Bore opet stavlja u službu poštenog i radišnog naroda Cetinske krajine.

Cijeli i sistematizirani pregled kategorija je ovdje, a spisak filmova po danima provjerite na ovoj adresi.

Komentari

Nema komentara.