Zvijezde Sundancea uskoro i na vašem mobitelu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Zvijezde Sundancea uskoro i na vašem mobitelu

Zvijezde Sundancea uskoro i na vašem mobitelu

Sundance Institut, gnijezdo američke indie produkcije, naručio je od šestoro svojih bivših studenata kratkiše za pregledavanje i slanje putem mobitela.

p.h. 13.11.2006 0 komentara

Zvijezde Sundancea uskoro i na vašem mobitelu

Robert Redford, predsjedavajući Sundance Instituta, zadužio je šestero redateljskih veličina čija je karijera započela na Sundance Film Festivalu da režiraju 5 kratkih filmova namijenjenih pregledavanju i slanju putem mobitela, javlja Hollywood Reporter.

Jonathan Dayton i Valerie Faris ('Mala miss Amerike' /NASLOVNA/ ), Justin Lin ('Better Luck Tomorrow'), Maria Maggenti ('Puccini for Beginners'), Cory McAbee ('The American Astronaut') i Jody Hill ('The Foot Fist Way') dobili su zadatak da snime niskobudžetne kratkiše u trajanju od 3 do 5 minuta koji će biti dio Sundance Film Festival Global Short Film projekta. Filmovi će imati premijere u veljači 2007. na 3GSM svjetskom kongresu u Barceloni, najvećem svjetskom kongresu mobilne komunikacije.

Radi se o malim pričama za velika platna, izjavio je John Cooper, ravnatelj Sundance Film Festivala i kreativni direktor Instituta. Filmovi će prvo biti ustupljeni na korištenje polaznicima 3GSM kongresa, a potom svima na GSMA siteovima.

Komentari

Nema komentara.