Priključite se na stvarno horrror iskustvo! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Priključite se na stvarno horrror iskustvo!

Priključite se na stvarno horrror iskustvo!

Dođete na tulum – među vampire! Pobjegnete van – okruženi ste zombijima. Bježite, i sretnete Redatelja – on hoće da glumite u njegovu filmu. Ne, ljudi, ne sanjate.

m.k. 27.09.2006 0 komentara

Priključite se na stvarno horrror iskustvo!

Raji nikad dosta strave i užasa. Ali kako fore sa suočavanjem hrpe napaljenih tinejdžera s nadobudnim serijskim ubojicom, zaigranim vragom ili 'made in Asia' duhom koji izlazi iz televizora prije izazivaju napadaje zijevanja (kod onih pristojnijih) ili histerične provale smijeha (kod one dječice koja na film dolazi čoporativno i koju ste nebrojeno puta željeli zaliti kolom, kokicama ili barem pošteno ispljuskati), Universal se domislio novoga načina da vam protrese gaće i pritom pošteno zaradi.

Događaj se zove Universal`s Halloween Horror Nights, a riječ je o svojevrsnom miksu tematskog parka, glazbeno-scenskog spektakla i reality showa. Cijela se priča ponovila već 16 puta, a ove godine imaju i marketinšku taktiku koja podsjeća na dobro poznati koncept Blair Witch Projecta.

Naime, Universal je kroz foršpanolike webisode predstavio lik Paula Ravinskog (Roman Polanski, hehe?), redatelja iz istočne Europe s posebnim darom za cinema verité filmski horor kojega Universal uzima pod svoje okrilje. No, njegov je stil 'prerealističan' i studio ga otpušta. Ravinski se vraća svojim nezavisnim korijenima i snima ultimativni film strave i užasa. Preko kratkih webisoda on traži glumce za svoj film i pita: Will you make the final cut?

Redatelju pomažu Pričalica (Storyteller), Pogrebnik (Caretaker) i Klaun (Jack), a cijeli je događaj smješten u Universalov studio koji je podijeljen na posebne Zone straha i Uklete kuće. Tako možete prošetati Batesovim motelom, hostelolikim podrumima, nezaobilaznim ludnicama i kućama s 'ljudima ispod stuba' ili pak sudjelovati u Žetvi duša, plesati na Balu vampira, prošetati Deadtropolisom tijekom opsade zombija.

Horror Nights možete posjetiti tijekom rujna i listopada, s kulminacijom na Noć vještica, ofkorz. Cijena ulaznica je 59 dolara + porez, a stanovnici Floride imaju popust. Show se ne preporuča onima slabijih živaca i želuca, kao ni djeci, a isto tako ne smijete biti ni maskirani!

Za više informacija čekirajte vrlo zanimljiv službeni sajt koji sadrži slikovit opis Ukletih kuća i Zona straha, mapu, upute za preživljavanje, a posebno je zanimljiv materijal s prethodnih Horror Nightsa. Brrrr….

Komentari

Nema komentara.