Festival 25fps zove! Autori, prijavite svoje radove! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Festival 25fps zove! Autori, prijavite svoje radove!

Festival 25fps zove! Autori, prijavite svoje radove!

Ajmo Hrvati, prijavite svoje radove za drugo izdanje festivala 25 fps! Deadline je 1. 6. I nemojte nam kasnije reći da vas nismo na vrijeme obavijestili...

m.b. 16.05.2006 0 komentara

Festival 25fps zove! Autori, prijavite svoje radove!

Podsjećamo vas, dragi naši, da se uskoro bliži dan kad će 25 fpsovci zatvoriti vrata prijavama te se zaključati u mračnu sobu da o pristiglim radovima dobro provijećaju. Butiga se zatvara 1. lipnja 2006., pa ako još niste poslali svoje radove, savjetujemo vas da to učinite SAD kako biste se možda našli u njihovom glavnom natjecateljskom programu.

Prijave se mogu naći na službenom im sajtu, gdje prijavnicu možete ispuniti na hrvatskom jeziku, a ako vam je draže prijavljivanje na engleskom tada se uputite do Short Film Depota, gdje se entry form nalazi u www obliku. U svakom slučaju, ne zaboravite nakon prijavljivanja svojih ruku djelo poslati na kućnu fpsovsku adresu: Poljana Zdenka Mikine 10, Zagreb.

Radovi za konkurenciju primaju se na VHS-u i DVD-u, a za skrinanje je potrebno imati Betu ili štogod jače. Festival je žanrovski orijentiran isključivo na eksperimentalne filmove i videoradove, a vremenski je ograničen na djelca do 30 minuta. Kompletna lista odabranih radova naći će se oko 15. srpnja na njihovom sajtu, kad ćete i vi moći provjeriti hoćete li na festivalu biti prisutni kao autor ili kao gledatelj. Vjerujemo da će i jedno i drugo biti jednako dobro.

Festival će se, kao i prošle godine, dogoditi krajem rujna (20-24) u zagrebačkom Studentskom centru, a o kompletnom ćemo vas programu na vrijeme obavijestiti.

Komentari

Nema komentara.