4yTV, svakom svoja televizija, pa tako i RAFovcima - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      4yTV, svakom svoja televizija, pa tako i RAFovcima

4yTV, svakom svoja televizija, pa tako i RAFovcima

Rodila se prva hrvatska web televizija, 4yTV, gdje, između ostalih điđa miđa već možete čekirati najbolje od RAFa iz 2004. i 2005. godine.

p.h. 20.03.2006 0 komentara

4yTV, svakom svoja televizija, pa tako i RAFovcima

Na tržištu se nedavno pojavila prva hrvatska web televizija 4yTV. Projekt 4yTV ili 'svakom svoja televizija' počiva na ideji da se korisnicima omogući oformljavanje vlastite web televizije tj. predstavljanja promotivnih ili konferecijskih materijala publici ili klijentima putem mreže.

4ytv.net odjeljak, među ostalim uslugama, nudi i besplatni hosting vaših stranica na kojima ćete predstaviti svekolikom puku svoje video uratke, fotke, linkove, te komunicirati sa svojom publikom putem komentara.

Ukratko - od početka emitiranja vaše vlastite televizije dijeli vas samo jedan klik.

Ukoliko nemate vlastiti sadržaj, a želite se čovječanstvu prezentirati u pravom svjetlu, možete platiti i dodatne usluge režiranja i snimanja, studijske postprodukcije, kodiranja materijala za optimalnu distribuciju, te održavanja vaših stranica, a više o dodatnim uslugama, kao i njihovim cijenama potražite ovdje.

Novim se projektom ove godine okoristio i RAF, pa tako sada možete nadoknaditi propušteno iz 2004. i 2005. i na RAF - ovim stranicama 4yTV - a pogledati 23 najbolja filma iz 2005. ('Alkohol', 'Baka Ljuba', 'Epopeja o bureku', 'Dobro jutro maligna ćelijo'...), te antologiju iz 2004. ('Bruce Lee', 'Povratak babe Ðed'aja', 'Sjaj i bijeda kume Batinuše', 'Metamorfoze', 'Klonirajmo se'...). Nudimo još jedan link s filmovima, vjerovali ili ne, kliknite ovdje. Napominjemo, radi se o već prilično kultnim ostvarenjima koji vam nikada do sada nisu bili bliže. I ne manje bitno - izuzetno se brzo skidaju, a kvaliteta slike je odlična.

Prisjećanje vam može poslužiti i kao odličan intro za ovogodišnji RAF starta s projekcijama u 19.00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka gdje vas očekuje više od trideset filmića, kao i svakog sljedećeg dana do subote. Osim blokovima igranih, dokumentarnih i eksperimentalnih filmova, možete se osladiti i Lukinom svirkom na istom mjestu, ali mrvicu kasnije.

O popratnim programima smo već pisali na našim stranicama, ali vas još jednom podsjećamo na RAF-ova rosna jutra svakog dana u Booksi u 11.00, specijale, porniće i hrpu događanja koja provjerite na službenim stranicama RAF - a.

Komentari

Nema komentara.