Novii Bore Lee!!! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Novii Bore Lee!!!

Novii Bore Lee!!!

RAF i Močvara poklekli pred trendovima pa za novi dio sinjske sage o Bori Leeju odlučili organizirati svečanu PREDPREMIJERU i još svečaniju PREMIJERU!

filmski.net 20.02.2006 0 komentara

Novii Bore Lee!!!

Predpremijerna projekcija novog filma iz sinjskog opusa Bore Leeja 'Sravnjeni sa zemljom' će biti održana danas, u ponedjeljak 20.2. u 20.00 u Klubu Močvara, uz prisutnost samog kung-fu mjastora. Vi koji iz objašnjivih i neobjašnjivih razloga nećete stići na ovaj svečani događaj, ne klonite duhom. Ekipe RAF-a i Močvare organizirati će 'još svečaniju i pompozniju projekciju, takozvanu PREMIJERU, 23. ožujka 2006. u sklopu 5. Revije amaterskog filma – RAF u Centru za kulturu Trešnjevka.

Predpremijerni svečarski ugođaj će, osim Sinjanina Bore, uveličati i glazbeno-scenski spektakl Orfeja (aka Anđa iz Nightmare Stagea) posvećen glazbi iz kung-fu spektakala, rijetke, dosad neviđene video-materijale s Dječje Alke, kojoj je Bore Lee osnivač i vojvoda, temeljito pregledavanje 'iza scene' dodataka s prethodnih Borinih filmova. Ovo jedinstveno iskustvo, ukoliko ste običan smrtnik, koštat će vas cijelih 20.00 hrvatskih kuna.

Za kraj malo generalija vezanih uz sam masterpiss:
SRAVNJENI SA ZEMLJOM, r. Bože Boban / Sinj / 2005. / 40' / hrvatski
Majstor borilačkih vještina Bore Lee (Bore Lee) sretno se oženio i dobio sina te se odlučio konačno skrasiti i živjeti mirnim građanskim životom. No, u gradu se pojavljuje BANDA predvođena zlim Krešom Hyongom (Krešo Hyong) koja terorizira Sinjane te želi seksualno iskoristiti Borinu suprugu koja se tome neuspješno opire…  Borin novi film povratak je njegovim filmskim korijenima i oduševit će sve njegove hard-core fanove željne njegove filmske iskrenosti i 'lo-fi' poetike.
Obavezno pogledati!!!

Komentari

Nema komentara.