Kratki za igricu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Kratki za igricu

Kratki za igricu

Kompjuterska tvrtka Atari udružila se sa filmskom produkcijskom kućom Ridley Scott Associates (RSA) oko snimanja kratkog filma inspiriranog igricom DRIV3R.

05.01.2004 0 komentara

Kratki za igricu

Igrica DRIV3R će uskoro izaći u verzijama za Sonyjev PlayStation 2 i Microsoftov Xbox.

Direktor RSA (kao što je jasno iz imena) je redatelj Gladijatora i legendarnog prvog Aliena, Ridley Scott, a pomaže mu njegov brat Tony, koji je producirao neke od filmova koje možete vidjeti na BMWfilms.com.

Ime kratkog filma je 'Run The Gauntlet', napisao ga je Sean Mullens iz RSA, a pratit će policajca Tannera na tajnom zadatku infiltracije u globalni lanac krijumčara automobilima.

'Kako Hollywood i interaktivna zabava postaju sve sličniji po sadržaju, normalno je da želimo proširiti vezu što se marketinga i promocije tiče. A postavljanje ovog originalnog filma u interaktivno okruženje interneta igračima će pružiti adrenalinsko iskustvo ravno igranju igrice.' - rekao je Wim Stocks, dopredsjednik prodaje i marketinga Atarija.

'Dobijanje umjetničke licence za oživljavanje DRIV3R-a kroz našu viziju je nevjerojatna prilika za kreativnost. Sama igra je poput interaktivnog filma, s bogato razvijenim likovima, razrađenim okolišem i neprestanom akcijom.' - rekao je Jules Daly, predsjednik RSA.

DRIV3R će na tržište u ožujku ove godine, a prvih 30 sekundi filma moći će se pogledati na službenoj stranici igre DRIV3R od 23. siječnja. Drugi i treći dio biti će objavljeni u veljači i ožujku.

Komentari

Nema komentara.