49 amaterskih filmova na Pula FF-u - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      49 amaterskih filmova na Pula FF-u

49 amaterskih filmova na Pula FF-u

tj. u sklopu njegovoga podmladka - Festivala amaterskog filma '640x480max'. Svi su onlajn pa dragi moji – ne budite ignoranti.

filmski.net 13.07.2005 0 komentara

49 amaterskih filmova na Pula FF-u

49 filmskih uradaka prijavili su autori iz cijeloga svijeta, najviše je Hrvata i Hrvatica, jel', ali ima i pokoji egzotični uradak iz Mađarske, Srbije i Crne Gore, Argentine, Kolumbije.. Radovi su to u trajanju od pet sekundi do pet minuta što ih ujedno i čini idealnima za onlajn pregledavanje. Ukoliko vam se ne da ostati s nama do kraja članka, odite odmah na pulafilmfestival.hr i klikajte i gledajte do iznemoglosti i utrnuća očnog živca. I ne zaboravite se glasati.

Pulski nam je press ukazao i na neka poznata domaća imena čiji su filmovi u konkurenciji – Katja Restović, redateljica video spotova, kazališni redatelj Marin Lukanović, scenograf Igor Pauška.. Meni je samo mali bed što nije bilo nikakve selekcije među prijavljenim filmovima već se sve djenulo na stranu 'tko pošalje – dobro pošalje'. No, možda ovo festivalsko mladunče nekad i naraste pa se taj čin odabira nametne sam po sebi.

Filmovi uvršteni u natjecateljski raspored natječu se za dvije nagrade: NAJBOLJI FILM po glasovanju žirija i NAJBOLJI FILM po glasovima publike. Za najbolji film po glasovima publike odlučujete VI! - posjetitelji na adresama www.pulafilmfestival.hr i www.tportal.hr u razdoblju od 9. srpnja do zaključno s 21. srpnja. Najbolji film po stručnom žiriju bit će nagrađen prijenosnim računalom. A vama dragi posjetitelji - šipak pun filmova!

 

Komentari

Nema komentara.