Prijavite svoje kratke radove na Tabor FF - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Prijavite svoje kratke radove na Tabor FF

Prijavite svoje kratke radove na Tabor FF

Kako je festival iz naslova od ove godine uveo i domaću konkurenciju, ovom se prilikom isti oglasio o deadlineu koji ističe za 12 dana.

filmski.net 03.05.2005 0 komentara

Prijavite svoje kratke radove na Tabor FF

Naš jedini međunarodni festival kratkog filma koji se održava od 12. do 17. srpnja na atraktivnoj povijesnoj lokaciji dvorca Veliki Tabor kraj mjesta Desinić poručuje svima vama koji imate što prijaviti, naravno i pod uvjetom da to želite, da rok istiće za 12 dana.

Uvjeti su sljedeći - prihvaćaju se filmovi svih žanrova (valjda misle na rodove, op.a.) u trajanju do 30 minuta koji su nastali nakon 01. siječnja 2002. Kopije filma za pošaljite na DVD-u or VHS-u (pal/secam/ntsc) do - 15.05. Na službenoj festivalskoj stranici pronaći ćete opširniju čitabu sa dos&donts pa čekirajte, a prijavnica se nalazi ovdje.

Nagradne titule su sljedeće:
Najbolji film festivala
Najbolji dokumentarni film
Najbolji animirani film
Najbolji domaći film
Najbolji eksperimentali film
Nagrada publike

Autoru / autorici najboljeg filma u domaćoj konkurenciji biti će dodijeljena Veronikina Lubanja i novčana nagrada u iznosu od 1.000 eura. Naslov domaćeg filma moći će se naći i u međunarodnoj konkurenciji, čiji će pobjednik, uz trofej, osvojiti 2.000 eura, a i nagrada publike donosi 500 eura.

Svima koji uđu u domaću konkurenciju festivala biti će osiguran besplatan dvosmjerni prijevoz Zagreb - Veliki Tabor svakog dana trajanja festivala, kao i ulaz na sve festivalske programe.

Komentari

Nema komentara.