Pozdrav RAFu! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Pozdrav RAFu!

Pozdrav RAFu!

U nedjelju je bilo predotvorenje. U ponedjeljak otvorenje, danas sve po starom – red znanih i red iznenadnih poslastica.

filmski.net 22.03.2005 0 komentara

Pozdrav RAFu!

Anualna gužva na Trešnjevci započela je još u nedjelju tzv. predotvorenjem 4. Revije amaterskog filma i to prikazivanjem najbolje prihvaćenih filmova iz prošlogodišnje sezone. Znaju rafovci da je retro hit, pa pomodni, kakvima se vole prikazivati, započeli retrogradno.

Ponedjeljak je ipak bio dan formalnog početka Revije, a show je otvorio blok eksperimentalnog amaterskog filma, točnije Goran Uroić sa svojom 18ominutnom lamentacijom nad tri fotografije koju je sam popratio glazbeno vokalnim nastupom. Što je dotični lamentirao možete pročitati u razgovoru kojeg smo pokušali načiniti s njim evo ovdje.

Rekordnih 300 gledatelja dobro se zabavljalo, na trenutke vrišteći od smijeha, svatko sa svojom olovčicom i papirom vrijedno bilježeći ocjene za odgledane filmove – naime, većina vas vjerojatno zna, ali za ove koji nemaju pojma – samo i jedino publika ima tu moć izabrati ‘najbolje prihvaćene filmove’! Na službenom im sjtu ima i forum, pa ako ste ljubitelj - klik!

Mali podsjetnik za danas – u 18.30 na adresi Park stara Trešnjevka 1 skrinaju se dokumentarni blokovi u neviđenim količinama, sitno igrani, sitno eksperimentalni, glazbeni intermezzo je poslastica – NO NAME NO FAME – pet minuta ELEVATORA. Isto mjesto, ne tako kasni sat – 22.45 . na redu su amaterski filmovi Rajka Grlića. Navalite i uvjerite se koliko je i da li je dotični napredovao!

Još off programa ima u BOOKSI – Korejska akademija filmske umjetnosti predstavlja izbor svojih filmova iz 2004. godine pa ako ima radoznalosti za žutu braću – sat je 13.00, a adresa Martićeva 14d.

Šala posljednja – Gjuro u 23.00 – koncerti bandova živopisnih imena: TIGROVA MAST  i BRKOVI, a spinaju dj-evi  MARIO KOVAČ i PITZA.
Komentari

Nema komentara.