RAF - POPRATNI PROGRAM - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      RAF - POPRATNI PROGRAM

RAF - POPRATNI PROGRAM

Neprihvaćeni filmovi, Žuti titl predstavlja novu .izdariju, u Booksi već tradicionalno 'S RAF-om na KAFU'...

filmski.net 13.03.2005 0 komentara

RAF - POPRATNI PROGRAM

Odmah nakon glavnog filmskog programa, svake večeri bit će predstavljeni rani neprofesijski radovi cijenjenih hrvatskih redatelja, Nenada Puhovskog, Zrinka Ogreste, Rajka Grlića i Lordana Zafranovića.

Filmovi su to rađeni u samostalnoj ili pak produkciji nekog od Kino klubova (Kino klub Zagreb, Kino klub Split...) Autori će prisustvovati projekciji i najaviti svoje filmove te reći nekoliko riječi o svojim ranim radovima.

CZK TREŠNJEVKA / UTORAK-PETAK 17.00

U ovom terminu prikazivati će se filmovi koji su izašli iz propozicija (predugački, drugi ili treći film istog/e autora/ice ili je stigao prekasno). Filmovi su to od 1 do 82 minute, uglavnom iz Hrvatske. Predstavit će se i showreelovi nastali na filmskoj radionici Pula film festivala 2004. godine, a predstavit će ih voditelj Marko Zdravković.

CZK TREŠNJEVKA / SUBOTA / 23.00 - ŽUTI TITL predstavlja: KOMANDANT MARK - turska strip ekranizacija, uživo sinkronizirana.

BOOKSA, Martićeva 14 d,

UTORAK-PETAK 12.00

Popratni program 'S RAF-om na KAFU' obuhvaća prezentacije raznih filmskih festivala, te nezavisnih autorskih grupa iz Vojvodine, Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Ove godine to su Hrvatska revija jednominutnog filma iz Požege, Festival kratkog filma iz Mostara, Low Budget Film Festival iz Kikinde, Luksuz festival i produkcija iz Krškog, te presdstavljanje Filmske autorske grupe Enthusia Planck - FAGEP iz Samobora. Na svakome od predstavljanja govorit će jedan od organizatora ovih festivala.

UTORAK - PETAK, 13.00

Isto mjesto, sat vremena kasnije publika može nastaviti kafenisanje s KAFA-om uz akademske radove (igrane filmove i animacije) Korean Academy of Film Arts, nastale u 2004. godini.

Sve, ali baš sve detalje o svemu potražite na RAFovom službenom sajtu.

Komentari

Nema komentara.