RAF produljio rok za predaju radova - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      RAF produljio rok za predaju radova

RAF produljio rok za predaju radova

Revija amterskog filma neozbiljno vas je odlučila počastiti s još nekoliko dana za predaju radova. BITNO – nije 15.01. dedlajn nego 01.02.

filmski.net 13.01.2005 0 komentara

RAF produljio rok za predaju radova

Svi uvjeti ostaju kao i dosad, a za (polu)ignorante i rubno zainteresirane citiram:
Dovoljno je prijaviti jedan film iz recentne 2004/05 godine, ne duži od 20 minuta i napravljen sa što manje para. Ukoliko je više autor(ic)a udružilo snage, a što se može….. pošaljite. Mole RAFovci da ne šaljete niti jedan derivat CD-a, a dobrodošli su MiniDV (najbolje), Beta ili VHS ili DVD. Filmove ne vraćaju, osim ako se ne nudi neka dobra trampa, oni navode pivo za film, a ja znam da bi i još štošta prošlo (muffin, burek….). Uvijek povlašteni Zagrepčani mogu svoju kopiju i prošetati i ostaviti u književnom klubu Booksa (Martićeva 14d), a ostali šaljite na:
Adresa zemaljska: 
POSTPESIMISTI
c/o REVIJA AMATERSKOG FILMA
POSTE RESTANTE
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Adresa mrežna:
www.revijaamaterskogfilma.hr

Slijedi nekoliko crtica o ovogodišnjem programu RAFa koji se btw održava od 20.03. do 26.03.
I ove godine, kao i prošle, glavni se program odvija u CZK Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb, i to podijeljen u 6 već poznatih kategorija (igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni, glazbeni i angažirani).

Off program odvijati će se dijelom u CZK Trešnjevka, a dijelom u Booksi, a od do sada poznatog programa izdvojit ćemo jednosatne blokove amaterskih filmova naših poznatih redatelja (Ogresta i Puhovski potvrđeni, trojica se još čekaju), trash filmove koji su odbijeni na trash festivalima (vodstvo Marija Kovača) i bokun prigodne amaterske japanske produkcije.

Još popratniji sadržaji poput radionice videoaktivizma (vodstvo Fade Ina), vj-inga i druženja u festivalskom klubu – nastavljaju se u revijalnom tonu. Završnim će tulumom dirigirati Confusionovci i to u ritmu mladenačkih i modernim melodija.

Komentari

Nema komentara.