Besplatan festival za mlade talente - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Besplatan festival za mlade talente

Besplatan festival za mlade talente

Nudi vam se prilika da osvojite besplatan boravak na 18. Filmskoj reviji mladeži i 6. Four river film festivalu!

s.p. 17.07.2013 0 komentara

Besplatan festival za mlade talente

Bliži nam se najžući mjesec u godini – ne zbog lišća i jesenskih boja, već  zbog filmske manifestacije o kojoj bruje srednje škole diljem Hrvatske. Ususret 18. Filmskoj reviji mladež i 6. Four river film festivalu, koji će se održati od 11. do 14. rujna ove godine u Karlovcu, pozivamo vas na filmski natječaj koji vam osigurava četiri nezaboravna dana na najvećoj hrvatskoj srednjoškolskoj filmskoj manifestaciji.

Karta za sjedalo tik do nekih od najvećih filmskih faca nadohvat je vaših ruku. Sve što trebate napraviti jest imati ideju i mobitel. Zavrtite svoj film, pustite mašti na volju i snimite film u trajanju od 30 sekundi na temu 'Kuglanje' te se pridružite našoj filmskoj tvornici iz koje su proizašli neki od najetabliranijih hrvatskih filmaša.

Pogledajte filmove pristigle s čak pet kontinenata, družite se s istomišljenicima, sudjelujte u radionicama i razmjeni iskustava sa 78 sretnika koji će se ove godine boriti za titulu najboljeg. Postanite i vi dio nacionalne i internacionalne filmske mreže te ostvarite kontakte koji će vam promijeniti pogled na sedmu svjetsku umjetnost. Jedno je sigurno, Karlovac će u rujnu biti svijet u malom, a mi vam nudimo jedinstvenu priliku da potpuno besplatno postanete dio njega.

Čunjevi su poredani, a tročlani srednjoškolski žiri je spreman i čeka samo na vas. Natječaj traje od 15. srpnja do 15. kolovoza, a svoje uratke pošaljite u inbox FB stranice Four River Film Festivala: www.facebook.com/four.river.film.festival. Mobitel u ruke i KRENITE!

 

Komentari

Nema komentara.