Mlade filmske nade iz Zaprešića - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Mlade filmske nade iz Zaprešića

Mlade filmske nade iz Zaprešića

Dodjelom nagrada zatvorena je 50. revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece, a čak osam nagrada odnio je Foto kino video klub Zaprešić.

hfs.hr 07.10.2012 0 komentara

Mlade filmske nade iz Zaprešića

Svečanom ceremonijom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru u 10 sati zatvorena je 50. revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece. Za sve sudionike to je bio i najuzbudljiviji trenutak: proglašenje najbolje trojke u svakoj od pet kategorija: onoj igranog filma, dokumentarnog filma, animiranog filma, TV reportaže i otvorene kategorije. Posebna nagrada dodijeljena je i najboljem filmu nastalom u okviru  različitih radionica.

S obzirom da su postojala čak dva ocjenjivačka suda: onaj veliki, odnosno stručni (u sastavu: Simon Bogojević Narath, Maja Flego, Krešimir Mikić, Boris Poljak, Snježana Tribuson i Slaven Zečević) i mali, odnosno dječji (u sastavu Anđela Kršlović, Hrvoje Malnar, Nikolina Đordić, Roko Marušić, Bartola Perica, Marko Supičić, Leonarda Vitlov, Anita Kovač, Lovro Barišić i Dario Oštrić pod vodstvom profesorice Jasmine Sandolić iz Osnovne škole Šime Budinića iz Zadra), dodijeljeno je ukupno 32 nagrade.

Cjelokupan popis nagrađenih možete vidjeti na linku ovdje, a posebno veselo je bilo za Foto kino video klub Zaprešić iz Zaprešića koji je osvojio čak osam nagrada u četiri kategorije, što svakako svjedoči o kvalitetnom radu kako u animaciji, tako i u igranom filmu, TV reportaži i otvorenoj kategoriji.

Komentari

Nema komentara.