Naomi Watts nogirala Heatha - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Naomi Watts nogirala Heatha

Naomi Watts nogirala Heatha

Mjesecima se šuškalo kako Naomi Watts ne može trpjeti neozbiljnost svog dečka, Heatha Ledgera, a sada se čini da joj je voda došla do grla.

30.04.2004 0 komentara

Naomi Watts nogirala Heatha

Britanskim tabloidima najčešće nije za vjerovati, ali svi su jednoglasno objavili kako se slavni glumački par napokon razišao. Naomi, koja je ove godine bila nominirana za najbolju žensku ulogu u '21 gramu', navodno se povjerila frendici kako više ne može trpjeti Heathove budalaštine.

35-godišnja glumica upoznala je svog deset godina mlađeg momka na snimanju povijesnog filma 'Ned Kelly' prije dvije godine i otada su u vezi. Heath ju je čak pratio i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Kap koja je Naomi prelila čašu (živjela patetika!) je Heathovo nedavno maženje s Winonom Ryder na jednom holivudskom partiju, kao i očijukanje sa Scarlett Johansson. Osim navedenog, konstantno su je iritirale njegove glupe izjave i njegova balavost. 'Toliko je nezreo da mene čini glupom to što sam s njim,' požalila se ova australska glumica.

Od Heatha, koji ima 25 godina i karijeru u usponu, ni ne može se očekivati ozbiljnost kakvu bi htjela Naomi. 'On se ne želi vjenčati i imati djecu. Nezreo je i nepouzdan. Uvijek negdje tulumari sa frendovima,' zaredala je glumica s primjedbama.

Najveća podrška nakon prekida vjerojatno će joj biti njena najbolja frendica, Nicole Kidman. Nakon Nicolinog razvoda od Toma Cruisea Naomi se čak doselila k njoj i tješila ju cijelo vrijeme. Također, rekla je kako ju je cijelo to Nicolino iskustvo s razvodom uvjerilo da se definitivno ne treba udati za Heatha.

Komentari

Nema komentara.