Coppola i Tarantino hodaju? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Coppola i Tarantino hodaju?

Coppola i Tarantino hodaju?

Redateljske kolege Sofia Coppola i Quentin Tarantino odlučili su malo izmiješati 'posao i zadovoljstvo' i dati povoda mnogim nagađanjima.

29.04.2004 0 komentara

Coppola i Tarantino hodaju?

Par je tijekom prošlog vikenda zajedno viđen na mnogim lokacijama u New Yorku. Iako oboje djeluju kao da su malo pogubljeni u oblacima, čini se da su im dobro poznate posve prizemne tehnike zavođenja.

Ljubav ima neke veze sa punim želucem, pa se par zasjeo na jednu finu večericu u restoranu Downtown Cipriani na Manhattanu. Atmosfera je bila sasvim romantična, a njih dvoje su cijelo vrijeme nešto tajnovito šaputali. Slijedeći dan viđeni su u jednoj laganoj šetnjici, a ručice su im bile isprepletene. Došetali su se do videoteke, posudili par filmova i vjerojatno otišli u nečiju hotelsku sobu peći kokice. Ili joj je on pokazao svoju zbirku ploča?

Usprkos ovom očitom flertovanju koje nalikuje zavodničkim tehnikama dvaju srednjooškolaca, i Coppola i Tarantino opovrgavaju da su u vezi. Oni su samo 'dobri prijatelji'. Yeah, right.

Naše skromno mišljenje je da bim im oboma veza dobro došla. Sofia je solo otkad se rastala od svog supruga Spikea Jonzea prošle godine, a Tarantino ionako djeluje kao da više ljubi stripove i video-igrice nego ženski rod. Mi držimo palčeve za ove holivudske geekove!

Komentari

Nema komentara.