I poznati plaču - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      I poznati plaču

I poznati plaču

Duhoviti Jim Carrey u svom ljubavnom životu nema baš previše razloga za smijeh, a Matt Damon je srodnu dušu odlučio potražiti izvan Hollywooda.

19.04.2004 0 komentara

I poznati plaču

Izreka kaže da se pamte prvi i najbolji. Renee Zellweger posve sigurno nije bila prva djevojka Jima Carreya, a nije mu bila ni prva zaručnica, nego čak treća po redu. Ipak, posve je sigurno da mu je i nakon prekida i razvrgavanja zaruka 2000. godine ostala jako važna. Toliko važna da ju hoće natrag.

IMDb je objavio kakko glumac već tjednima pokušava dugim telefonskim pozivima navabiti svoju bivšu djevojku da mu se vrati. U toj namjeri nisu ga pokolebala ni njena odbijanja, kao ni činjenica da je u vezi s Jackom Whiteom iz benda White Stripes.

Renee je ove godine nagrađena Oscarom kao najbolja sporedna glumica i to za ulogu u 'Studengori', a čini se da ni njoj nakon prekida s Jimom ne cvatu ružice. Vezu sa Jackom Whiteom započela je nakon što je dugo vremena bila single, a izgleda da par puno vremena provodi razdvojen. Renee se novinarima povjerila da tajna uspjeha njihove veze leži u velikim telefonskim računima i hrpi e-mailova. Sljedeći korak su web-kamere, priznala je glumica.

Jim Carrey i Renee su bili u vezi nešto više od godine dana, a upoznali su se na snimanju komedije 'Ja, ja i Irena'.

Dok se Jim trudi ponovo osvojiti Renee, Matt Damon odlučio se ostaviti glumica i sreću potražiti s nekom ženom koja nema veze s filmskom industrijom. Njega su u proteklih par godina novine dovodile u vezu s zvijezdama poput Penelope Cruz, Minnie Driver i Winone Ryder, ali čini se da se smirio uz neko malo 'prizemniju' osobu.

Njegova nova odabranica je dizajnerica interijera Luciana Barroso. Par je uhvaćen kako se grli i ljubi pred Peninsula hotelom u Chicagu.

Komentari

Nema komentara.