Nicole Kidman najbogatija - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole Kidman najbogatija

Nicole Kidman najbogatija

Nicole Kidman je najimućnija osoba australskog showbiza, koja je samo tijekom 2003. godine zaradilia 18.6 milijuna dolara, duplo više nego prethodne.

15.04.2004 0 komentara

Nicole Kidman najbogatija

Nicole se u odnosu na prošlu godinu pomakla s osmog na prvo mjesto ljestvice najbogatijih austalskih 'zabavljača', a pretpostavlja se da je na takav uspjeh uvelike utjecao Oscar kojeg je osvojila prošle godine za ulogu u filmu 'Sati'. 2002. godine njezin je godišnji prihod iznosio 'samo' 8.63 milijuna dolara.

Prošle godine Nicole je glumila u 'Studengori', 'Dogvilleu' i u 'Tragovima na duši', a već je sad očekuju projni preuzeti projekti. Svota će se do iduće godine, sigurno je, višestruko povećati.

Istraživanje o zaradama je objavio Associated Press, a proveo ga je tjednik Business Review koji svake godine procjenjuje prihode slavnih Australaca. Ove godine istraživanje je obuhvatilo 50 ljudi, a odmah iza Nicole, na drugom mjestu ljestvice našao se pjevač John Farnham sa zaradom od 17.8 milijuna.

Na trećem mjestu su okorjeli rokeri iz grupe AC/DC s 14.9 miljuna dolara, a slijede ih dječji zabavljači 'The Wiggles' (10.5 milijuna) te redatelj Peter Weir (7.4 milijuna).

Komentari

Nema komentara.