Holivudski veleposjednici - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Holivudski veleposjednici

Holivudski veleposjednici

Oni posjeduju hotele, restorane, vinarije, rančeve. Ne, nisu članovi aristokracije nego samo filmske zvijezde!

s.p. 05.02.2010 1 komentara

Holivudski veleposjednici

Ako želite spavati kod Clinta Eastwooda, jesti kod Roberta De Nira ili piti kod Francisa F. Coppole - evo malog vodiča kroz holivudske hotelijere i zemljoposjednike. Najveće zvijezde filma, osobito one mediteranskog porijekla, naprosto obožavaju otvarati restorane i hotele:

Robert De Niro: Greenwich Hotel
Zlobnici kažu da De Niro više ne zna snimiti dobar film. Možda je to zato jer se sav posvetio upravljenju hotela, pa sa sinom Raphaelom vodi hotel na Manhattanu sa 88 soba.

Robert Redford: Sundance Resort
Istina je - Robert Redford posjeduje cijeli Sundance. Na nagovor svoj bivše žene, Redford je kupio zemljište u Utahu, nazvao ga po liku iz svog filma Sundance, a ostalo je legenda.

Clint Eastwood: Mission Ranch
Što ima najpopularniji kauboj Amerike? Naravno - ranč! Preuređen u fini hotel, predstavlja skromnao utočšte za putnike-namjernike.

Gérard Depardieu: La Fontaine Gaillon
Francuzi strogo paze na svoju kuhinju, pa tako i Gérard Depardieu. Osim što pazi na na ponudu hrane i vina, Gerard nam nudi još prirodnih ljepota u restoranu  - stalne gošće su razne francuske glumice.

Francis Ford Coppola: Vinograd


Kao što se vidi iz njegovog izgleda, Coppola je čovjek koji voli pojesti. Naravno, sve to treba i zaliti pa je zato tu vinograd koji proizvodi nagrađivano vino.

Komentari
A: johnny08 07.02.2010 Pogledaj profil

Propustili ste napisati restoran u Francuskoj u vlasništvu Penna, Deppa i Malkovicha...e to je naj!