Clint Eastwood najpopularniji - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Clint Eastwood najpopularniji

Clint Eastwood najpopularniji

Eastwooda obožavaju stariji, konzervativni muškarci, žene luduju za Johnnyjem Deppom, a demokrati vole Denzela Washingtona.

s.p. 27.01.2010 0 komentara

Clint Eastwood najpopularniji

79-godišnji Clint Eastwood stalno najavljuje odlazak u mirovinu, ali je još uvijek popularniji od svojih mladih i lijepih kolega! Redovita godišnja anketa agencije za istraživanje tržišta Harris Interactive pokazala je da je Amerikancima prošle godine Clint bio omiljena filmska zvijezda. Istraživanje je utvrdilo da je Clint najomiljeniji među muškom populacijom, republikancima i onima starijim od 45 godina.

Zvijezda 'Gran Torina' je tako prvi i pretekao je Johnnyja Deppa za kojeg je - naravno - glasalo najviše žena u anketi pa se izborio za drugo mjesto. Treći je još jedan neodoljivi muškarac, Denzel Washington koji je inače tri godine zaredom (2006-2008.) bio na 1. mjestu, a tog 'Obamu među glumcima' najviše preferiraju glasači demokrata. 4. na listi je konačno i jedna glumica, Sandra Bullock koja se nakon silnih nagrada vratila među zvijezde.

Zatim opet slijede zreli muškarci - Tom Hanks (5.) i George Clooney (6.), a 7. na listi je John Wayne koji dugo nakon smrti 1979. ostaje američka filmaka ikona. Zanimljivo je da je prvi put na listi ugledna glumica kao što je Meryl Streep (8.), a tek od prošle godine među prvih 10 je i Morgan Freeman (9.). Julia Roberts (10.) još nije izgubila popularnost koju je stekla 1980-ih, a s liste 10 omiljenih ispali su Will Smith, Harrison Ford i Angelina Jolie. Ostale informacije o anketi Harrisa potražite na njihovoj službenoj stranici ovdje.

Komentari

Nema komentara.