Najbolja golotinja 2009. - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Najbolja golotinja 2009.

Najbolja golotinja 2009.

Ove se godine dogodila prava 3D revolucija! Ne, ne govorimo o tehnologiji, nego o golotinji!

s.p. 19.12.2009 0 komentara

Najbolja golotinja 2009.

Objavili smo listu najbolje golotinje desetljeća, a Mr. Skin je objavio i redovnu godišnju listu golih glumica. Ove glumice možda neće dobiti Oscara, ali muški gledatelji će sigurno uživati u ovim nastupima:

1. Eva Amurri, 'Kalifornikacija'
Eva je bila prva na listi desetljeća, pa je logički i da bude prva na ovogodišnjoj listi golotinje. Prvo je u filmu 'Spašeni' odglumila židovsku buntovnicu u kršćanskoj fundamentalističkoj školi, a Eva je zatim nastavila sa grijesima u 'Kalifornikaciji', pa jedva čekamo nove epizode te erotične serije.

2. Jessica Biel, 'Powder Blue'
I Jessica je imala sexy uloga u prošlosti, ali nijedna nije bilo toliko eksplicitna kao ona u ovom filmu. Već kad su gledatelji pomislili da neće ništa pokazati - Jessica je svima dala lekciju iz striptiza!

3. Amber Heard, 'The Informers'
Svaka ekranizacija romana Breta Eastona Ellisa puna je seksa, nasilja i droge, pa ni ovaj film nije iznimka. Američki gledatelji mogli su uživati u zanimljivoj sceni s Amber, a reći ćemo samo da su u glavnoj ulozi ona i dvojica muškaraca!

Jessica Biel u svojoj najljepšoj odjeći.

4. Anna Paquin, 'Okus krvi'
Uvijek je kinky vidjeti bivšu dječju zvijezdu kako se skida, a Anne je uvijek u trendu. U ovoj seriji ona je još jedna junakinja zaljubljena u mladog vampira, ali u ovoj vezi ima više seksa i golotinje nego u 'Sumraku'. 

5. Rachel Blanchard, 'Spread'
Ovaj film pamtit će se po Ashtonu Kutcheru koji je odigrao ulogu 'američkog žigola', a i njegove partnerice su se također razgolitile. Rachel Blanchard efektno demonstrira što znači izraz 'doggy-style'!

6. Betsy Rue, 'Krvavo Valentinovo 3D'
E, to mi zovemo revolucionarnim izumom! Cice i guzice - u 3 dimenzije! Tko kaže da 3D tehnologija služi samo djeci?

Malin Akerman - čuvajte se ovakve čuvarice!

7. Alice Eve, 'Crossing Over'
Alice pokazuje što treba činiti strankinja koja želi imigracijsku dozvolu. Treba samo pokazati ono najbolje što skriva u sebi - i ono najbolje što skriva ispod odjeće!

8. Julianna Guill, 'Petak 13.'
Moderni rimejci slashera iz 80-ih ponavljaju staro pravilo - gdje ima klanja tinejdžera, ima i zabranjenog seksa. Julianna Guill je samo jedna od nekoliko glumica koje su za ovaj film trebale obući po topless modi.

9. Alanna Ubach, 'Obdaren'
Moderne serije pune su seksa, pa tako i 'Obdaren' pokazuje kako se može zarađivati ako si muškarac koji se rodio pod sretnom zvijezdom. A Alanna Ubach stalno isprobava što to jedan 'sretnik' nudi.

10. Malin Akerman, 'Čuvari'
Mr.Skin ističe da je pravi junak ovog filma o superjunacima redatelj Zack Snyder koji je u ovu adaptaciju uspio ugurati lezbijstvo, seks i golotinju Malin Akerman! Čestitke i u naše ime!

Izvor: Mr. Skin

Komentari

Nema komentara.