Zabranjeno ljubiti Roberta Pattinsona - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zabranjeno ljubiti Roberta Pattinsona

Zabranjeno ljubiti Roberta Pattinsona

...a nemojte ni slučajno snimati 'Mladi mjesec' u američkom kinu - to se kažnjava robijom!

s.p. 11.12.2009 0 komentara

Zabranjeno ljubiti Roberta Pattinsona

Kino u britanskom gradu Creweu ima 'strašnu' vijest za cure: zabranjeno je ljubiti i grliti Edwarda iz 'Sumraka'! Da ne bi bilo zabune - zabrana se odnosi na kartonske reklame s likovima iz filma u prirodnoj veličini. Uprava kina je na kartonskog Edwarda stavila upozorenje gledateljima u kojem ih moli da im 'pomognu spriječiti širenje bacila' i to tako da se 'suzdrže od ljubljenja i grljenja Edwarda ili nekog drugog lika'. Službeno objašnjenje je 'zaštita od svinjske gripe', no nama se čini da se kina žele zaštiti i od previše strastvenih obožavateljica koje izvode razne scene kada dođu u kino i vide Edwarda u prirodnoj veličini.


Trailer za 'Mladi mjesec' - gledajte, ali nemojte snimati u kinu!

Ipak, ima i gorih represija nad obožavateljicama 'Sumraka'. 22-godišnja Samantha Tumpach je u kinu u Chicagu snimala rođendansku proslavu svoje sestre, pa je zato vikend provela - u zatvoru! Naime, za vrijeme snimanje proslave iznenađenja Samantha je svojom digitalnom kamerom snimala i što se događa u kinu, pa je usnimila i par scena 'Mladog mjeseca'. Uprava kina je pozvala policiju i inzistirala da se podnese kaznena prijava zbog piratstva, pa je provela dvije noći u policijskoj postaji, a onda je izišla pred sud u ponedjeljak.

Sudac ju je pustio iz pritvora, ali joj prijeti do tri godine zatvora. Samantha kaže da ju službenici nisu sprečavali da snima proslavu u kinu, da su na snimci ona i njezina obitelj koja pjeva 'Sretan rođendan', te par reklama i foršpana. Priznaje da je snimila i dvije scene iz filma, ali kaže da je cijelo vrijeme pričala u kameru, pa očito nije imala namjeru snimanja i prodaje filma. Dobra vijest je da se u njezinu obranu uključio i redatelj 'Mladog mjeseca' Chris Weitz koji je čuo za slučaj, kontaktirao studio Summit i pokušava spriječiti nepotrebno suđenje.

Komentari

Nema komentara.