Pravi Edward Škaroruki - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pravi Edward Škaroruki

Pravi Edward Škaroruki

Valentino nije samo ime modnog kreatora, već i ime frizera koji svojim 'kandžama' radi frizure koje zaslužuju zlatne medalje!

s.p. 10.12.2009 0 komentara

Edward Škaroruki stvarno postoji - i radi kao frizer u Floridi! Njegovo pravo ime je Valentino LoSauro i nije biće iz bajke Tima Burtona, nego frizer-izumitelj. Gospodin LoSauro smislio je navlake za prste koje je prigodno nazvao 'kandžama', tj. 'Clawz'. Kaže da mu je trebalo oko dvije godine i da je potrošio oko 200.000 dolara da razvije svoj izum, ali tvrdi da sada šiša dvaput brže nego s običnim škarama.

Kada priča o nastanku 'kandži', ne spominje film Tima Burtona nego tvrdi da mu je kao pijanistu došla ideja da poveže šišanje s laganim dodirima prstiju. Umjesto 'nespretnih' škara, razvio je svoj izum i posebnu tehniku šišanja. Sada prodaje svoj izum preko vlastite internetske stranice i hvali se 'zlatnom medaljom za frizere-stiliste' koju je dobio u Parizu.  
 
Kaže da su mu mušterije isprva skeptične, ali su kasnije prezadovoljne kvalitetnom frizurom. Mi mu preporučujemo da za vlastiti styling preuzme izgled Edwarda Škarorukog - to će mu donijeti klijente koji stvarno i očekuju kandže, a ne škare!

Komentari

Nema komentara.