Razvedi me, zavedi me 2 - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Razvedi me, zavedi me 2

Razvedi me, zavedi me 2

Tabloidi već mjesecima rastavljaju Brada i Angelinu, a slični tračevi prate i Saru Jessicu Parker i Matthewa Brodericka.

s.p. 24.07.2009 0 komentara

Razvedi me, zavedi me 2

Čudno da su Angelina Jolie i Brad Pitt uopće zajedno, od početka ih prate glasine da su pred raskidom. Zadnji tračevi javljaju da par trenutačno živi odvojeno, te je Brad kupio kućicu za odmor 'koja mu služi kao mjesto za bijeg od svega'. Navodno su se posvađali na prvoj rođendanskoj proslavi njihovih blizanaca, te je Angie pokupila stvari i otišla iz njihovog zajedničkog doma.

Naravno, za pravi trač o raskidu fali još nešto - treći partner u vezi. Stoga se opet izvlači stara priča o Jennifer Aniston koja bi navodno opet htjela obnoviti vezu s Bradom, a spominje se i Billy Bob Thornton kojeg optužuju da opet želi steći skrbništvo nad Maddoxom kojeg je Angelina usvojila dok je bila u vezi s njim.

Nova djeca nisu donijela sreću ni vezi Sare Jessice Parker i Matthewa Brodericka. Iako su nedavno dobili blizance od surogat-majke, navodno su se dogovorili da će živjeti odvojeno, te se Sarah preselila u Brooklyn, a Matthew je ostao na Manhattanu. Sarah je sa sobom povela blizanke i sina Jamesa, a priča se da je razlog svađi preljub koji je prošle godine počinio Matthew.

Istovremeno, posljednja vijest o Angelini javlja da je u posjeti iračkim izbjeglicama, a već pretpostavljamo da će neki mediji napisati da je Angelina Jolie otišla tamo da pobjegne od Pitta - i usvoji još jedno siroče...

Komentari

Nema komentara.